proidea.hu online termékinformációs katalógus

Két új fejlesztésű B&K automatizált illemhely a járókelők szolgálatában


2008. december 10.

Budapesten és Komáromban ezekben a hetekben zajlik a műszaki átadás

Ezekben a hetekben zajlik a B&K Kft két legújabb fejlesztésű automatizált illemhelyének műszaki átadása. A főváros VII. kerületében egy Műemlék jellegű nyilvános WC-t, Komárom városában pedig egy Neomodern kivitelű illemhelyet vehetnek birtokukba a rászoruló járókelők.

A Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazott WC-k teljesen automatizált működésűek, így akár mozgáskorlátozottak számára is önálló használatot tesznek lehetővé. A megrendelő önkormányzatok igényének megfelelően, az üzemeltetés forint és euro cent elszámolással is működik, így a helyi lakosok mellett a külföldről idelátogató turisták is könnyedén használatba vehetik az utcabútor szolgáltatásait, ezt segíti a négynyelvű (magyar, angol, német, orosz) kijelző is.
 
B&K köztéri WC   B&K köztéri illemhely   B&K utcai illemhely


Ha az automatikus működésű nyilvános WC-kel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  Kft  BandK  illemhely  WC  automatizált  utcabútor  mozgáskorlátozott  utcai