proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új prémium minőségű német Arteo padlóburkolat a Bau Dekor Kft. kínálatában


2019. július 30.

Különleges, prémium kategóriás, kiváló ár-érték arányú, a valódi fa padlókhoz megtévesztésig hasonló laminált padlóburkolat

Prémium minőségű német Arteo padlóburkolat Mostantól hazánkban is elérhető a laminált padlók legmagasabb szintjét képviselő Arteo széles termékválasztéka a Bau Dekor Kft. kínálatában.

Ha igazán különleges, prémium kategóriás, ám ár-érték viszonylatában kiváló, a valódi fa padlókkal összetévesztésig hasonló burkolatot szeretne otthonába, válassza az Arteo-t.

A vadonatúj, teljesen egyedülálló 2019-es kollekcióban közel 50-féle prémium laminált padlólap közül választhat, mely 5 különböző méretben áll rendelkezésre.

A német Arteo padlók megalkotásánál a cél a csúcsminőség mellett a dizájn iránti szenvedély hangsúlyozása volt. Az Arteo padlók nagy előnye, hogy a trendi színek mellett különböző méretű, egymással kombinálható padlólapokkal tehetünk egyedivé bármely helyiséget. Szakítva a sok éves hagyománnyal a klasszikus laminált padló lapméret nem is található ebben a szortimentben, csak attól keskenyebb és szélesebb panelek. A széles panelek között megtalálható a hajópadló méret is, ami a 220 cm-es hosszával a nagyobb helyiségekben mutathat luxust és eleganciát. Újdonság a 30*60 cm-es kőlap méret, ami szintén kombinálható a többi lappal. Csak a fantáziánkon múlik, mit hozunk ki a modern, természetes színek és különböző lapméretek elegyéből.

Az Arteo padlók felülete szinkronerezett, minden oldalról beépített fugával rendelkezik, valamint kiemelkedő kopásállóságának köszönhetően hosszú életű választás lehet otthon és irodában egyaránt. Az Arteo padlók antisztatikusak és az ISOWAXX réstömítésnek köszönhetően nedvességállók is.

Az Arteo kínálatában található a színazonos Prestige szegőléc is, ami dupla matt lakkréteggel van lekenve a legmagasabb ellenállóság érdekében.

Prémium minőségű német Arteo padlóburkolat Prémium minőségű német Arteo padlóburkolat Prémium minőségű német Arteo padlóburkolat
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 5/C
Mobil: +36 30 500 9767
E-mail:
Web: www.baudekor.hu
Horváth András
Üzletfejlesztési és projekt menedzser +36 30 161 0031
   
   
A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A cég piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. 2019-től minőségi laminált padlókat, PVC mentes padló- és falburkolatokat is forgalmaz. Termékkínálat a folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.
Márkanevek: Arbiton, Classen, Döllken, Foliarex, Festor, Cezar, Ceramin, Arteo
További hírek a Laminált padlók, laminált lapok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Bau  Dekor  Arteo  laminált  padlóburkolat  padló  prémium  minőség  német