Új típussal bővült az Ariston páramentesítő termékcsalád

Új típussal bővült az Ariston páramentesítő termékcsalád

A DEOS 21S okostelefonról is vezérelhető készülék

A DEOS 21S NET páramentesítő irányítható már távolról is. Az Ariston Clima alkalmazás letöltésével bárhonnan és bármikor ki- és bekapcsolhatja a készüléket, illetve váltogathat a funkciók között (penészmentesítő, levegőtisztító, mosoda), mindig a környezethez leginkább illőt választva. Így nem kell otthon tartózkodni ahhoz, hogy a lakás levegőjének páratartalma ideális legyen, továbbá a penész és baktériumok szűrése is működhessen.
Az Ariston új terméke HEPA szűrővel rendelkezik. Ez az egyik leghatékonyabb szűrő a levegő tisztítására, ami egy magas hatékonyságú részecske filter.
A készülék időzítő bekapcsolási móddal járul hozzá az energiamegtakarításhoz.

Új típussal bővült az Ariston páramentesítő termékcsalád
DEOS 21S páramentesítő készülék

A páramentesítők az egészség és a kényelem lehető legmagasabb fokozatát hivatottak garantálni a lakókörnyezetben. A szobák komfortját számos esetben csökkenti a levegőben megtalálható nedvesség, mely penészesedéshez vezet és a bútorok és berendezések károsodását idézi elő. Ezen folyamatok ellen egyszerűen lehet védekezni, méghozzá egy páramentesítő beszerzésével.

A penész megjelenése a legtöbb esetben a földből származó nedvességgel, a nem megfelelő szigeteléssel és a szellőztetés hiányával magyarázható. A penészesedés rengeteg helyiséget érint: alagsori szobák, dohos helyiségek, mosókonyhák, fürdő és szárító helyiségek, fűtetlen nyaralók.

A levegő magas nedvességtartalmát a páramentesítők könnyen orvosolni tudják: a nedves levegő átáramolva a készüléken, száraz formában kerül vissza a szoba atmoszférájába. A levegő nedvességtartalma a hideg felületeken lecsapódik, így a páramentesítők is ezt a technikát alkalmazzák. A készüléken átáramlik a szoba meleg levegője, majd az eszköz belsejében található hideg csőkígyón lecsapódik a pára, vízcseppek formájában. A lecsapódott nedvesség belecsepeg egy tárolóba, vagy egy csövön keresztül elvezethető a lefolyóba. A páramentesítő ezután száraz levegőt bocsájt ki magából.

Új típussal bővült az Ariston páramentesítő termékcsalád
Új típussal bővült az Ariston páramentesítő termékcsalád

Néhány hasznos információ a páramentesítőkről

Fontos, hogy legalább szezonálisan tisztítsuk meg a csőkígyót, mivel a huzamosabb idejű használat lerakódásokhoz vezethet, aminek következtében meghibásodhat a rendszer.

10 °C alatti hőmérsékletű szobában nem érdemes működtetni a készüléket, mert ilyen hőmérsékletben már nem szűri hatékonyan a levegőt.

Érdemes átgondolni, hogy vízgyűjtő tartályt vagy elvezető csövet használunk. A tartály egyszerűbb megoldás, viszont amint megtelik, a készülék automatikusan leáll, így nem biztosított a folyamatos működés. Az elvezető cső esetében pedig vagy egy nagy tartály biztosítása szükséges (melynek állandó ürítése valószínűleg nem a legkellemesebb elfoglaltság) vagy egy lefolyó közelsége a fontos (és sokszor egy szivattyú is elengedhetetlen az áramoltatáshoz).

A hírben szereplő termékek
DEOS 21S páramentesítő
 
DEOS 21S páramentesítő

A DEOS 21S NET a legkényelmesebb megoldás, ha egészségét és kényelmét szem előtt tartva szeretne páramentesítőt választani, mivel HEPA szűrővel rendelkezik, illetve az Ariston Clima alkalmazással okostelefonról is irányítható.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...