Új AlcaPLAST kültéri folyókák

Moduláris rendszerben, gyors szereléssel

Az AlcaPLAST modern és innovatív kültéri folyóka terméksort kínál a külterek vízelvezetéséhez. A házak közelében való járdák, utak, parkoló területek és teraszok építéséhez szükség van a vízelvezető rendszerekre, amelyek könnyen szerelhetők.
Előnyök
Moduláris rendszer
A moduláris rendszerek lehetővé teszik egyetlen folyóka módosításával az egyenes vagy oldalsó csatlakozást ( "I", "L", "T" és "X"profilok). Másik nagy előnye a variálható alsó csatlakozás a szennycsatornára és az oldalsó bekötés. Az egyes csatlakozások zárakkal vannak biztosítva, így a szerelés laikusoknak sem okoz nehézséget. A moduláris rendszer egy modern és innovatív szerelési módszer.


Gyors szerelés
Az AlcaPLAST kültéri folyóka szerkezet polipropilénből készül. A fröccsöntő szerszám lehetővé teszi a folyóka csatlakozási és bekötési helyeinek kijelzését, így egyszerű a nyílások megadott helyen való kiütése kalapács segítségével. A folyóka és a szennycsatorna biztonságos csatlakozását összefüggő kiegészítő készlet biztosítja. A folyóka stabilitása és merevsége az aljzatban növelhető betonacél rúd behelyezésével a folyóka alsó részébe. Ez a rendszer jelentősen csökkenti a szerelési időt, szakértelmi és anyagi igényt.


6 év garancia
A folyóka és a rács anyaga, technológiai eljárások, rendszeres terhelési vizsgáltatások és a minőség ellenőrzések az ISO 9001:2008 keretében lehetővé teszik a 6 éves garanciát a folyóka működési tulajdonságaira. A végfelhasználó biztos lehet benne, hogy az ALCAPLAST vízelvezető folyókák használati értéke nem fog változni élettartama során a ház körül.


Innovatív anyag
A folyóka szerkezet a polimerbetonból való folyókához képest jóval könnyebb, viszont a folyóka merevsége bebetonozás után nyugodtan összehasonlítható. A kis súly csökkenti a szállítási költségeket és növeli az effektivitását. Az anyagmozgatás az építkezésen fizikailag nem megterhelő, így nem igényel gépesítést. Az folyóka anyaga zsírkővel dúsított,így szilárd de nem törékeny és ezért a folyóka szerkezet fúrható.
Az AlcaPLAST kültéri folyókákkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
alcadrain kültéri folyókák
 
alcadrain kültéri folyókák

Az AlcaPLAST kültéri folyóka szerkezet polipropilénből készül. A folyóka és a szennycsatorna biztonságos csatlakozását összefüggő kiegészítő készlet biztosítja. A moduláris rendszerek lehetővé teszik egyetlen folyóka módosításával az egyenes vagy oldalsó csatlakozást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Felszíni vízelvezető
Felszíni vízelvezető
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...