Új termékekkel bővült az ACO TopTek burkolható fedlapcsalád

Új Uniface 2.0, Uniface Shallow AL, Uniface Smart AL fedlapok, valamint TopTek Paving és TopTek Solid fedlap választékbővülés

A németországi központú ACO cégcsoport - alapvető innovációs üzleti filozófiája szerint - minden termékét folyamatosan fejleszti. Nem elégednek meg a piaci igények követésével, hanem széles termékválasztékukkal igyekeznek új elvárásokat is teremteni, és ezeket magas szinten kiszolgálni. Az ACO TopTek termékcsalád több új termékkel bővült ki.

Az Uniface 2.0 fedlapok az új Ultrasteel alapanyagnak köszönhetően kisebb önsúly és alacsonyabb költségek mellett nagyobb teherbírásra képesek. A sorolható változat egyedi igényeket is ki tud elégíteni. Az Uniface Shallow AL fedlap alacsony beépítési magasságának köszönhetően akár 50 mm vastag padlólemezbe is beépíthető. Az Uniface Smart AL típus a benne lévő kompozit betétnek köszönhetően kiemelkedően alacsony önsúlyú, így a betét kiemelése, mozgatása rendkívül egyszerű, emiatt irodaépületek és lakóépületek nyíláslefedésére ajánlottak.

A TopTek Paving fedlap elérhető már 120 mm-es tálcamélységgel, hogy a térkővel való burkolás még könnyebb lehessen. A Solid típusú fedlapoknak is elkészült a könnyített változata, de az emelésrásegítő gázrugóval még egyszerűbbé tehető a fedlap nyitása.
 

Az ACO TopTek fedlapokról további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
ACO TopTek burkolható aknafedlapok
 
ACO TopTek burkolható aknafedlapok

Az ACO TopTek burkolható aknafedlapok épületen belül és épületek környezetében, különböző burkolatú felületeken alkalmazható igényes megjelenésű, könnyen üzemeltethető fedlapok, melyek túlméretes aknák, kábelcsatornák lefedésére is használhatók. Az akár egyrészes, akár sorolt, többrészes fedlapok készülhetnek acélból, tűzi horganyzott acélból, rozsdamentes acélból, alumínium magnézium ötvözetből, víz- és szagzáró, lecsavarozható kivitelben, de igény esetén saválló (AISI 316) alapanyag is választható. A burkolható aknafedlapok beépíthetők beton-, és burkolt padlókhoz, valamint eltérő felületekhez is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Megjelent az ACO TopTek burkolható fedlapok új műszaki katalógusa
Megjelent az ACO TopTek burkolható fedlapok új műszaki katalógusa
A katalógus több termékújdonságot is tartalmaz
Megjelent az ACO TopTek burkolható fedlapok új műszaki katalógusa
Kategóriák
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...