proidea.hu online termékinformációs katalógus

ACO Modular zuhanyfolyóka


2018. március 22.

Korlátlan lehetőségek az épített zuhanyzó kialakításához


Az épített zuhanyzó kialakításához kínálja a tökéletes megoldást az ACO Modular zuhanyfolyóka, mely az építési környezetnek megfelelő modulokból tetszőlegesen állítható össze.
A 40 féle különböző variációban összeállítható zuhanyfolyóka a megfelelő funkció ellátásához többféle - 3 vízszintes és egy függőleges - összefolyó választható, alkalmazkodva a vízelveztő cső elhelyezkedéséhez és irányához, illetve az aljzat vastagságához.

A rozsdamentes acél folyóka test vízszintes körbefutó vagy függőleges szigetelő pereme alkalmassá teszi a közvetlen fal melletti vagy akár a zuhanyterületen belül való beépítésre.

Az építés helyéhez illeszkedő műszaki tartalom megválasztása mellett a fürdőhelyiség esztétikus kialakítása is fontos szempont. A helység modern, stílusos megjelenését a zuhanyfolyóka látható felsőrésze legalább annyira befolyásolja, mint a burkolat mérete, színe, anyaga, a szaniterek vagy az egyéb kiegészítők. A Modular zuhanyfolyóka meghatározó része a 10 féle rozsdamentes, elektropolírozott rács és a biztonsági üveg felületek, fekete, fehér és szürke színben.

Az ACO Modular zuhanyfolyóka adatait megtekintheti, termékismertetőjét letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el üzenetét a megfelelő gomb segítségével.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
További hírek a Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  ACO  Modular  zuhanyfolyóka  rozsdamentes  acél  zuhanyfolyókák  épített  zuhanyzó  épített  zuhanyozó  fürdőszobai  vízelvezetés