ACO Modular zuhanyfolyóka

Korlátlan lehetőségek az épített zuhanyzó kialakításához


Az épített zuhanyzó kialakításához kínálja a tökéletes megoldást az ACO Modular zuhanyfolyóka, mely az építési környezetnek megfelelő modulokból tetszőlegesen állítható össze.
A 40 féle különböző variációban összeállítható zuhanyfolyóka a megfelelő funkció ellátásához többféle - 3 vízszintes és egy függőleges - összefolyó választható, alkalmazkodva a vízelveztő cső elhelyezkedéséhez és irányához, illetve az aljzat vastagságához.

A rozsdamentes acél folyóka test vízszintes körbefutó vagy függőleges szigetelő pereme alkalmassá teszi a közvetlen fal melletti vagy akár a zuhanyterületen belül való beépítésre.

Az építés helyéhez illeszkedő műszaki tartalom megválasztása mellett a fürdőhelyiség esztétikus kialakítása is fontos szempont. A helység modern, stílusos megjelenését a zuhanyfolyóka látható felsőrésze legalább annyira befolyásolja, mint a burkolat mérete, színe, anyaga, a szaniterek vagy az egyéb kiegészítők. A Modular zuhanyfolyóka meghatározó része a 10 féle rozsdamentes, elektropolírozott rács és a biztonsági üveg felületek, fekete, fehér és szürke színben.

Az ACO Modular zuhanyfolyóka adatait megtekintheti, termékismertetőjét letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el üzenetét a megfelelő gomb segítségével.
 

A hírben szereplő termékek

ACO Modular zuhanyfolyóka
 
ACO Modular zuhanyfolyóka

Az ACO Modular rozsdamentes zuhanyfolyóka az építési környezetnek megfelelő modulokból, 40 féle különböző variációban tetszőlegesen állítható össze, ezáltal tökéletes megoldást kínál épített zuhanyozó kialakításához. A rozsdamentes acél folyóka test vízszintes körbefutó vagy függőleges szigetelő pereme alkalmassá teszi a közvetlen fal melletti vagy akár a zuhanyterületen belül való beépítésre. A Modular zuhanyfolyókához, alkalmazkodva a vízelveztő cső elhelyezkedéséhez és irányához, illetve az aljzat vastagságához, 3 vízszintes és egy függőleges összefolyó választható.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...