Trapézlemez méretező program a Polmetál Pruszynski Kft.-től

A program segítséget nyújt a tervezőknek és megrendelőknek egyaránt

A horganyzott acéllemez megmunkálásából készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódítanak. A Polmetál Pruszynski Kft. a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető Grupa Pruszynski csoport tagjaként 2002 óta van jelen.

Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint 20 fajta méretet gyártanak festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160 mm. A Magyarországon gyártott trapézlemezeik a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, a tetőfedésre használt TH45, illetve a 2008 tavasza óta gyártott tetőre és homlokzatra egyaránt használatos TH35 trapézlemez.

A trapézlemezeket minden esetben méretezni kell, hogy megfeleljen a vele szemben támasztott követelményeknek, ezért a terhelési táblázatok mellett, megkönnyítve a tervezők illetve a megrendelő dolgát, elérhetővé tették trapézlemez méretező programukat.
Trapézlemez
Trapézlemez
A program telepítése és használata egyszerű, mindössze az alapadatokat (alátámasztások száma, terhelés, felfekvési méret, lemez pozíció, lehajlási előírás…) kell megadni ahhoz, hogy eredményül kapják a megadott paramétereknek megfelelő bordáslemezt. A méretező program lehetőséget nyújt az acél teherbírásának korlátozására is tűzvédelmi szempontból.
Trapézlemez méretező program
Trapézlemez méretező program
Trapézlemez méretező program
Trapézlemez méretező program

A programmal ellenőrizhető a cég által gyártott összes trapézlemez százalékos kihasználtsága a megadott követelményekre. Ezáltal kiválasztható a leggazdaságosabb megoldás.

A program folyamatos frissítéssel hamarosan a cég weboldaláról is elérhető lesz.
Trapézlemez méretező program
Trapézlemez méretező program
Trapézlemez méretező program
Trapézlemez méretező program


Ha a trapézlemez méretező programmal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Polmetál trapézlemezek
 
Polmetál trapézlemezek

A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként, egyes esetekben szerkezeti elemként, zsaluzatként, vagy mennyezetként is használhatók, de akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. Több mint 30-féle változatban, 6-200 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek a trapézlemezek; festett, horganyzott és alucink, illetve PURLAK®, PURMAT® és PURMAX® bevonattal egyaránt. A TH jelölésű lemezek gyártása Magyarországon történik, így rövidebb a rendelés átfutási és szállítási ideje, ezáltal a termékek gyorsabban juthatnak el a felhasználóhoz, mint a Lengyelországban készültek. A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá, és erre kerül a festékréteg. Végeredményként egy magas minőségű, rugalmasan felhasználható, és a környezeti hatásoknak ellenálló építőanyagot kapunk. A 0,5 mm vastagságú trapézlemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetősége könnyű és gyors, illetve tárolása, szállítása is egyszerű.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...