proidea.hu online termékinformációs katalógus

Trapézlemez méretező program a Polmetál Pruszynski Kft.-től


2009. január 08.

A program segítséget nyújt a tervezőknek és megrendelőknek egyaránt

A horganyzott acéllemez megmunkálásából készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódítanak. A Polmetál Pruszynski Kft. a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető Grupa Pruszynski csoport tagjaként 2002 óta van jelen.

Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint 20 fajta méretet gyártanak festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160 mm. A Magyarországon gyártott trapézlemezeik a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, a tetőfedésre használt TH45, illetve a 2008 tavasza óta gyártott tetőre és homlokzatra egyaránt használatos TH35 trapézlemez.

A trapézlemezeket minden esetben méretezni kell, hogy megfeleljen a vele szemben támasztott követelményeknek, ezért a terhelési táblázatok mellett, megkönnyítve a tervezők illetve a megrendelő dolgát, elérhetővé tették trapézlemez méretező programukat.
  Trapézlemez

A program telepítése és használata egyszerű, mindössze az alapadatokat (alátámasztások száma, terhelés, felfekvési méret, lemez pozíció, lehajlási előírás…) kell megadni ahhoz, hogy eredményül kapják a megadott paramétereknek megfelelő bordáslemezt. A méretező program lehetőséget nyújt az acél teherbírásának korlátozására is tűzvédelmi szempontból.

Trapézlemez méretező program
 
Trapézlemez méretező program

A programmal ellenőrizhető a cég által gyártott összes trapézlemez százalékos kihasználtsága a megadott követelményekre. Ezáltal kiválasztható a leggazdaságosabb megoldás.

A program folyamatos frissítéssel hamarosan a cég weboldaláról is elérhető lesz.

Trapézlemez méretező program
 
Trapézlemez méretező program


Ha a trapézlemez méretező programmal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
További hírek a Fém trapézlemezek, hullámlemezek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  méretező  program  trapézlemez  bordáslemez