proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach új generációs tetőcserepek


2016. július 05.

Új név és megújult minőség


A Tondach csornai hornyolt termékköre a megszokott forma- és színvilágban, a felhasználók számára könnyebben megjegyezhető, a természetességre és a magyar gyökerekre utaló új nevekkel, megújult minőségben áll az építkezők és a tetőfelújítók rendelkezésére.
A Tondach csornai tetőcserép gyárában történt gyártástechnológiai újításoknak köszönhetően az új generációs cserepek kidolgozása finomabb, törőerejük magasabb, jóval a szabványt meghaladó. A formaváltozásnak köszönhetően az alsó oldalhorony kialakítás jobb mechanikai terhelhetőséget biztosít.

A csornai új generáció, vagyis a felújítások tetőcserepei:
  • Tondach Kékes ívesvágású - korábban hornyolt ívesvágású
  • Tondach Kékes egyenesvágású - korábban hornyolt egyenesvágású
  • Tondach Pilis ívesvágású - korábban hornyolt hódfarkú
  • Tondach Pilis egyenesvágású - korábban hornyolt táska
  • Tondach Zemplén ívesvágású - korábban hornyolt hullámos ívesvágású
  • Tondach Zemplén egyenesvágású - korábban hornyolt hullámos egyenesvágású
Tondach Pilis - Technológia és design
Ez a forma a Tondach Magyarország Zrt. saját fejlesztése azon felújítók számára, akik a gazdaságosság elvének szem előtt tartásával szeretnék megvalósítani a hagyományos hódfarkú fedésképet. A felújítás során nagy előnyt jelent a kisebb súlyteher, valamint az oldalhornyok, melyeknek köszönhetően a tető tökéletes védelmet nyújt a nedvesség, a por és a porhó ellen is.

Tondach Kékes - Gazdaságos és hagyományos
Természetes formavilág és színek jellemzik az ország egyik legkedveltebb kerámia tetőcserepét, amelynek stílusa tökéletesen illeszkedik a magyar építészeti hagyományokhoz.
A cserépfelületen kialakított bordázat segíti az optimális vízelvezetést és emellett karakteressé teszi a fedésképet.

Tondach Zemplén - Tradíció és modern formavilág
A tetőcserép felületén található hullámok dinamikussá teszik a tetőfelületet, izgalmas, lendületes fedésképet biztosítva.
Legyen szó akár családi ház, akár tóparti nyaraló tetőfelújításáról, a Tondach Zemplén íves vagy egyenes változatban egyaránt kiváló választás a felújítók számára.

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  kerámia  tetőcserép  tetőcserepek  hornyolt  ívesvágású  egyenesvágású  hódfarkú  táska  hullámos  Kékes  Pilis  Zemplén