proidea.hu online termékinformációs katalógus

A B&K köztéri WC-i Magyar Termék Nagydíjat ® kaptak


2008. szeptember 01.

A díjazott nyilvános WC-k mozgáskorlátozottak által is használhatóak.

Rendkívüli elismerésmerésben részesült a B&K Kft, hiszen az INDUSTORG Pályázati Iroda, a TÜV-SÜD KERMI Kft., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a MEHIB Zrt, az EXIMBANK Zrt., a TERC Kft. és az ITD-Hungary Nonprofit Közhasznú Zrt a Magyar Termék Nagydíj ® kitüntető címet ítélte oda az Automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható, formatervezett nyilvános WC-iknek.
A nyertesek számára is meglepetésként szolgált, hogy a nagydíj mellett idén az Odafigyelés-díjat is ők vihették haza, amit a Sérültek.hu Magazin adományozott számukra a segítséggel élő emberekért kifejtett segítő hozzáállásukért.

A díjat az Országház Felsőházi Termében adták át szeptember 3-án.
Reményeik szerint az elismerések újabb jelei annak, hogy a cég termékei és fejlesztései kiemelkedő minőségük révén megfelelnek a piaci igényeknek, elvárásoknak.
  Magyar Termék Nagydíj

Automatikus működésű, műemlék jellegű, köztéri illemhely Automatikus működésű, neomodern stílusú, köztéri illemhely Automatikus működésű, neomodern stílusú, köztéri illemhely részlete


Ha a bemutatott Automatikus működésű nyilvános WC-vel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  BandK  nyilvános  wc  magyar  termék  nagydíj  köztéri  wc