proidea.hu online termékinformációs katalógus

Terca Jövőtér II. forduló - környezetépítészeti tervpályázatok


2007. július 30.

Titkos köztérépítészeti tervezési pályázat a gyöngyösi Barátok tere és a fehértói Dózsa György tér tervezésére.

A Terca térburkolat közterekre pályázat II. fordulójában a Wienerberger Téglaipari Zrt. nyilvános, országos, titkos köztérépítészeti tervezési pályázatot hirdet a gyöngyösi Barátok tere és a fehértói Dózsa György tér tervezésére.


A pályázatok témája
A pályázatok témája a gyöngyösi Barátok tere és a fehértói Dózsa György tér. Pályázni külön-külön, vagy mindkét helyszínre is lehet. A tervpályázatokon a pályázó egy pályaművel vehet részt.

A pályázatok célja
A Kiíró célja, hogy minél több és minél jobb minőségű olyan köztér épüljön Magyarországon, amely a köztér jellegű használatra ráirányítja a figyelmet, és ezen keresztül is közösségalakító szereppel bír. Olyan környezetépítészeti javaslatokat várnak, amelyek ezen célnak megfelelnek, ebben új lehetőségeket tárnak fel, az adott tervezési terület ilyen irányú potenciáljait a leghatékonyabban hozzák felszínre, és emellett a Kiíró által az önkormányzatoknak biztosított Terca klinkertégla burkolatok tulajdonságait maximálisan kihasználják.


A pályázatokkal kapcsolatos legfontosabb határidők:
2007. október 15. Gyöngyösi tervek benyújtási határideje
2007. október 22. Fehértói tervek benyújtási határideje
2007. december 10. eredményhirdetés és díjátadás

Díjazás:
A pályaművek díjazására pályázatonként összesen bruttó 1 500 000 forint áll rendelkezésre. A nyertes pályázó a max. 1,2 Mio Ft-os díjazás mellett a további tervezésre kizárólagos jogosultságot kap. E jogosultsága alapján Fehértó illetve Gyöngyös önkormányzatával kötött külön szerződés szerint, pályázati terve felhasználásával és figyelembe véve a Bíráló Bizottság ajánlásait, a nyertes pályázó készítheti el a tér engedélyezési és műszaki kivitelezési tervét.


A tervpályázati dokumentációk és mellékletei beszerzésének módja
A tervpályázati kiírások a Kiíró székhelyén, a Marketing Osztályon vehetőek át 10.000,- Ft + Áfa/téma, azaz összesen 12.000,- Ft/téma helyszíni befizetése és regisztrációs lap kitöltése ellenében, munkanapokon 9:00-tól 15:00-ig illetve utalás esetén postai úton.
A tervpályázati kiírás(ok) ellenértékét a Kiíró nem téríti vissza.
A tervpályázati kiírás(ok) megvásárlása a tervpályázaton való részvétel feltétele.
Cím: Wienerberger Téglaipari zRt. 1119 Budapest XI. Bártfai u. 34.
A tervpályázati kiírás(ok) díja kiegyenlíthető utalással is a következő számlaszámon:
Unicredit Bank NyRt. 10900059-00000002-00261117
A közlemény rovatban feltétlenül adja meg nevét és tüntesse fel a pályázat címét "Terca Jövőtér Fehértó/Gyöngyös"
Amennyiben fizetési módként az utalást választja, előtte faxon vagy e-mailben (e-mail: edit.bajusz@wienerberger.hu, fax: (1) 464-7046) kérjük, jelezze a kiírás igénylési szándékát! A pénz beérkezését követően az Ön által megadott névre és címre postai úton juttatják el a kiírás(ok) teljes anyagát ill. az személyesen is átvehető munkanapokon 9:00-tól 15:00-ig a fenti címen.


Együttműködő partnerünk a Sopro Hungária Kft.

Bővebb információ:
Wienerberger zRt. Marketing Osztály
Tel: (1) 464-7049, (1) 464-7030/383
Fax: (1) 464-7046
info@wienerberger.hu, www.wienerberger.hu

 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Térburkolatok, útszegélyek termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában