proidea.hu online termékinformációs katalógus

TECNOBOARD válaszfal rendszerek új magassági kiterjesztéssel


2014. február 06.

Így akár 14 m magasságú szerkezet is építhető belőle

A megújult honlaphoz a termékek is megújultak.
A TECNOBOARD válaszfal rendszer megszerezte a magassági kiterjesztését is a CW 75/125 mm vastagságú A1 EI 120 perces falszerkezetének, így akár 14 m magasságú szerkezet is építhető belőle költséghatékonyan. Ipari csarnokok tűzszakasz határoló falainak kialakításához ajánlják. Továbbá a TECNOBOARD rendszer nemzetközi ETAG minősítést kapott, mely segítségével az Európai Unió összes országában forgalmazható és beépíthető.
Hamarosan megújulnak gipsz por anyagaik is, melyek Magyarországon a legmagasabb minőségi követelményeket is teljesítik.
Álmennyezeti rendszerük kiegészült antibakteriális kivitellel, mely egészségügyi intézmények, közösségi épületek kiváló álmennyezetként állnak az Ön rendelkezésére. Impregnált rendszereik egyedülállóan alkalmasak a vizes helyiségek válaszfalainak kialakítására, köszönhetően a teljes keresztmetszetben impregnált kialakításának.A TECNOBOARD válaszfal rendszerrel és az álmennyezeti rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az ALBAGIPS Exim Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
ALBAGIPS TECNOBOARD szerelt gipsz válaszfal rendszer

A TECNOBOARD olyan fedett terekben használatos önhordó, szerelt építési rendszer, mely ideális választás térelhatároló-, lakáselválasztó-, magas- és előtétfalak valamint sík álmennyezetek építéséhez kiemelkedő tűz-, hanggátlást biztosítva. A rendszer alapja az élein nútféderes kialakítású, kerámiarostokkal erősített gipszlap, melynek szerelése horganyzott acél profilvázra történik. A lapok felülete tökéletesen sík, ami csak egy vékony glett réteget igényel, bandázsolni nem kell. A TECNOBOARD egyesíti a hagyományos falazott válaszfalak és a szerelt gipszkarton szerkezetek előnyeit, továbbá számos pozitív tulajdonsággal bír. A rendszer felépítéséből adódóan száraz technológiának minősül, kivitelezése gyors és egyszerű (oldalanként csak egy réteg TECNOBOARD lap szükséges), állékonysága a falazott szerkezetekkel vetekszik. A gipszkartonnal szemben az építkezés korábbi szakaszában beépíthető. A gépészeti szerelvények elhelyezésére akusztikai és tűzvédelmi szempontból is megnyugtató megoldást kínál. Megfelelő rögzítőelem alkalmazásával a szerkezet nagy súlyokkal terhelhető erősített borda használata nélkül ellentétben a gipszkarton szerkezetekkel.

Cég
Székhely: H-8000 Székesfehérvár, Rahói út 1.
Telefon: +36 22 312 200
Mobil: +36 30 419 2757
E-mail:
Web: www.albagips.hu
Loósz Balázs
ügyvezető  
   
   
   
Az ALBAGIPS termékportfóliójának köszönhetően olyan korszerű, alternatív építőipari termékek sikeres forgalmazását végzi, melyek Magyarországon, illetve a közép-kelet-európai régióban is egyedülállóak. A folyamatosan bővülő ügyfélkör számára az egész országot lefedő viszonteladói hálózat garantálja a mindig szakszerű és ügyfélorientált kiszolgálást.
Termékeik az ISO 9001:2000 minőségtanúsítvánnyal rendelkezik, emeltszintű kritériumokat követve gyártott termékeket kínál annak érdekében, hogy partnereik folyamatosan a vonatkozó szabvány szerinti csúcsminőséget tudja garantálni.
Hír
Megújult az ALBAGIPS Exim weboldala
2014.02.04    
Kulcsszavak:  TECNOBOARD  válaszfal  rendszer  skypanel  gipszpor  ALBAGIPS  exim  álmennyezet