proidea.hu online termékinformációs katalógus

DESSO Harvest kollekció a Tarkett-től


2018. december 11.

Kapható 9-féle természetes szürke és bézs árnyalatban, illetve 3-féle organikus színben

A Tarkett új DESSO Harvest kollekciója elképesztő hatást ér el a fény és az árnyék segítségével. A Harvest kollekció a természetben található gyönyörű szabálytalanságok megtestesülése, a rusztikus fák látványát és szél borzolta búzamezőket tükrözi. Nyugodt energiát sugároz, mely új életre kelti az intézményi tereket.

DESSO Harvest kollekció

Új természetes dizájn

A DESSO Harvest 9-féle természetes szürke és bézs árnyalatban, illetve 3-féle organikus színben kapható. Minden két színárnyalatú lap eltér a következőtől, a fonalak közötti kontraszt textúrát és finom mozgást kölcsönöz a dizájnnak. A DESSO Harvest kollekció egyszerűen alkalmazható, közepes-alsó szegmensbeli szőnyeglap, dizájn mintázattal.

DESSO Harvest kollekció

A DESSO Harvest kombinálása

A tervezők egyetlen színt használva elképesztő, tájképszerű megjelenést alakíthatnak ki a nagy nyitott terekben. Az intelligens zónák kialakításához - a maximális hatás elérése érdekében - két vagy több színárnyalat használatát javasolják. Ha tökéletes szabadtéri élményt szeretne teremteni a munkahelyen belül, kombinálja a DESSO Harvest terméket a DESSO Essence és DESSO Rock termékekkel. Próbálja ki a különböző megjelenéseket, hogy a szőnyegpadló valóban egyedülálló legyen.

DESSO Harvest kollekció

A DESSO Harvest szőnyeglapok angol nyelvű letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Tarkett munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett világszinten piacvezető a padlóburkolatok és sportburkolatok innovatív és fenntartható megoldásainak terén. A Tarkett Csoport széles termékválasztékával, melynek részét képezi a PVC, a linóleum, a szőnyeg, a futópálya, a szalagparketta valamint a műfű és atlétikai pálya borítás, több mint 100 országban szolgálja ki az ügyfeleit. A főbb márkák: Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus Centiva, Tarkett Sports, FieldTurf és Beynon.
A 13000 alkalmazottal és 34 gyártóüzemmel rendelkező Tarkett mintegy 1,3 millió négyzetméter padlóburkolatot értékesít nap mint nap kórházak, iskolák, otthonok, irodák, üzletek és sportlétesítmények számára.
A környezetvédelem és a társadalom támogatása iránt elkötelezett Tarkett Csoport a Cradle to Cradle® alapelveken alapuló öko-innovációs stratégiát valósít meg, és támogatja a körkörös gazdaságot, amelynek célja hogy hozzájáruljon az emberek egészségéhez és jól-létéhez (wellbeing).
Kulcsszavak:  Tarkett  Desso  Harvest  szőnyeg  szőnyeglap  padlószőnyeg  modulszőnyeg