proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új DESSO Human Fascination kollekció a Tarkett-től


2019. május 30.

Négy szőnyeglap kollekció, mely a természet sokféleségét, illetve törékenységét dicsőíti

A Human Fascination, a DESSO Carpetecture® család legújabb tagja, négy szőnyeglap kollekcióból áll, és a természet sokféleségét, illetve törékenységét dicsőíti. A mezőgazdasági terület bámulatos panorámájától kezdve a legkisebb bogár szemszögéből látott virágig, ezek a szőnyeglapok olyan absztrakt dizájnt ragadnak meg, amely az általuk annyira csodált tájképekre emlékeztetnek. A természet világának formáit és színeit visszatükröző szőnyeglapokat a világ szépségét és sérülékenységét szem előtt tartva tervezték meg.

A DESSO Granite szőnyeglapok 18 féle színárnyalatban kaphatók, melyek a vulkanikus talaj nyers és kiszámíthatatlan textúráit idézik fel. A visszafogott, földszínű árnyalatok a gazdag és pikáns színárnyalatú, háromdimenziós dizájnnal találkozva vad vonásokat kölcsönöznek a kollekciónak. Ez a tüzes vöröstől a finom szürkéig terjedő szőnyegburkolat a látványos és spontán természetre emlékeztet.

DESSO Granite szőnyeglapok

A 7 különféle árnyalatban kapható friss és energizáló DESSO Breccia szőnyeglapokat az igazi márvány és a tenger formálta durva sziklák ereje és tartóssága inspirálta. A szőnyeglapok mintái a természet nyers és igéző szépségű elemeit ragadják meg egyszerű színekkel, üdítő színkombinációkkal és fenntartható anyagokkal.

DESSO Breccia szőnyeglapok

A napégette mezőgazdasági táj által inspirált DESSO Arable szőnyeglap kollekció a világnak abból a részéből merített ihletet, ahol a természetes tájak és az ember keze nyoma találkoznak. A 10 féle meleg és hideg színből álló választék a mezőkön található természetes anyagokat tükrözi, olyan kétféle színárnyalattal, amely a nyílt terek és a gazdag textúrák semmi mással össze nem téveszthető érzetét kelti.

DESSO Arable szőnyeglapok

A bolygó növényvilágának gazdag sokféleségét megragadó DESSO Flores lapok a visszafogott színárnyalatokat és az expresszív világos színeket kombinálja, hogy élettel és energiával töltse meg a belső tereket. A háromdimenziós dizájn az impresszionista festmények kreatív vibrálását idézi fel, ami valódi műalkotássá varázsolja a Flores lapokat.

DESSO Flores szőnyeglapokHa a DESSO Human Fascination kollekcióról katalógust, árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Tarkett munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett és a Sommer-Allibert padló üzletágának 1997-es egyesülése óta a Tarkett a világon az egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója PVC, keményfa és laminált burkolóanyagoknak. A Tarkett több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a burkolóanyagok gyártásában. Termékei között megtalálhatóak a rugalmas (műanyag és linóleum), keményfa (készparketták), valamint a laminált padlók.
A cégcsoport 2003 óta Tarkett márkanév alatt folytatja tevékenységét. Mára a Tarkett Csoport innovatív és globális vállalattá vált, amely több mint 50 országban van jelen. 10 országban összesen 26 gyártóközpontja találtható, ezekből 16 Európában. 7000 alkalmazottjával a Tarkett évente 238 millió négyzetméter padló- és falburkolóaanyagot ( gyárt.
Kulcsszavak:  Desso  Human  Fascination  szőnyegpadló  kollekció  Tarkett  Carpetecture  szőnyeg  padlószőnyeg