Új DESSO Human Fascination kollekció a Tarkett-től

Négy szőnyeglap kollekció, mely a természet sokféleségét, illetve törékenységét dicsőíti

A Human Fascination, a DESSO Carpetecture® család legújabb tagja, négy szőnyeglap kollekcióból áll, és a természet sokféleségét, illetve törékenységét dicsőíti. A mezőgazdasági terület bámulatos panorámájától kezdve a legkisebb bogár szemszögéből látott virágig, ezek a szőnyeglapok olyan absztrakt dizájnt ragadnak meg, amely az általuk annyira csodált tájképekre emlékeztetnek. A természet világának formáit és színeit visszatükröző szőnyeglapokat a világ szépségét és sérülékenységét szem előtt tartva tervezték meg.

A DESSO Granite szőnyeglapok 18 féle színárnyalatban kaphatók, melyek a vulkanikus talaj nyers és kiszámíthatatlan textúráit idézik fel. A visszafogott, földszínű árnyalatok a gazdag és pikáns színárnyalatú, háromdimenziós dizájnnal találkozva vad vonásokat kölcsönöznek a kollekciónak. Ez a tüzes vöröstől a finom szürkéig terjedő szőnyegburkolat a látványos és spontán természetre emlékeztet.

DESSO Granite szőnyeglapok
DESSO Granite szőnyeglapok


A 7 különféle árnyalatban kapható friss és energizáló DESSO Breccia szőnyeglapokat az igazi márvány és a tenger formálta durva sziklák ereje és tartóssága inspirálta. A szőnyeglapok mintái a természet nyers és igéző szépségű elemeit ragadják meg egyszerű színekkel, üdítő színkombinációkkal és fenntartható anyagokkal.

DESSO Breccia szőnyeglapok
DESSO Breccia szőnyeglapok


A napégette mezőgazdasági táj által inspirált DESSO Arable szőnyeglap kollekció a világnak abból a részéből merített ihletet, ahol a természetes tájak és az ember keze nyoma találkoznak. A 10 féle meleg és hideg színből álló választék a mezőkön található természetes anyagokat tükrözi, olyan kétféle színárnyalattal, amely a nyílt terek és a gazdag textúrák semmi mással össze nem téveszthető érzetét kelti.

DESSO Arable szőnyeglapok
DESSO Arable szőnyeglapok


A bolygó növényvilágának gazdag sokféleségét megragadó DESSO Flores lapok a visszafogott színárnyalatokat és az expresszív világos színeket kombinálja, hogy élettel és energiával töltse meg a belső tereket. A háromdimenziós dizájn az impresszionista festmények kreatív vibrálását idézi fel, ami valódi műalkotássá varázsolja a Flores lapokat.

DESSO Flores szőnyeglapok
DESSO Flores szőnyeglapok


Ha a DESSO Human Fascination kollekcióról katalógust, árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Tarkett munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.

Kategóriák

Pvc- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók
Pvc- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók
Szőnyegpadlók
Szőnyegpadlók
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...