A Jubin Akrilin fa gitt mostantól színezhető DIPI Super Color-ral

A fehér, fenyő, bükk és tölgy színek mellett elérhető dió, mahagóni, teakfa, cseresznye árnyalatokban is


A Jubin Akrilin egy diszperziós kiegyenlítő anyag masszív fa termékek, furnér-és kezeletlen forgácslapok, kötött- vagy panellemezek felületi hibáinak és sérüléseinek - repedések, karcolások, horpadások, bemélyedések, hajszálrepedések - jó minőségű kijavítására még azelőtt, mielőtt nekilátnánk a felület végleges kidolgozásának - finom csiszolásának, lazúr és egyéb bevonatok felhordásának és a lakkozásnak.

Felhordása egyszerű, jól megtapad a felületen és gyorsan szárad. Rendkívül alacsony illékony szerves anyag tartalma miatt gyerekjátékok és játékszerek dekoratív védelmére is alkalmas.

A Jubin Akrilin kit mostantól színezhető DIPI Super Colorral. Így a hagyományos 4 alapárnyalat mellé (fehér, fenyő, bükk, tölgy) a Jubin Akrilin elérhető lesz még dió, mahagóni, teakfa, cseresznye árnyalatokban is (a fehér alapárnyalat DIPI-vel történő megszínezésével).
A lehetőségek korlátlanok, hiszen a fehér kit tetszés szerint színezhető.

A Jubin Akrilin alkalmas élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületekre is. Ezt tanúsítvány is igazolja, melyet a National Laboratory of Health - Maribor (Szlovénia) állított ki.
A Jubin Akrilin fagitt termékismertető katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
JUBIN Akrilin fa gitt
 
JUBIN Akrilin fa gitt

Az Akrilin akril kötőanyagok, mikronizált töltőanyagok és speciális adalékanyagok diszperzióján alapuló kiegyenlítő anyag. Masszív fából készült termékek és hasonló felületek felületi hibáinak és sérüléseinek kijavítására szolgál a felület végleges kidolgozását - finom csiszolást, lazúrok és egyéb bevonatok felhordását vagy a lakkozást - megelőzően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kittek, univerzális tapaszok
Kittek, univerzális tapaszok
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...