proidea.hu online termékinformációs katalógus

Beszabályozó szelepek a Teka Magyarország Zrt. forgalmazásában


2010. november 22.

Állandó térfogatáramú elosztóhálózatok hidraulikai beszabályozására alkalmazható

A 2010-es évtől kezdve a Teka Magyarország Zrt. bővítette fűtéstechnikai termékkínálatát a svéd MMA gyártású beszabályozó szelepek forgalmazásával, melynek köszönhetően már komplett megoldást kínál a strangok felújítására is.
Az STVM típusjelű kézi beszabályozó szelepeket állandó térfogatáramú elosztóhálózatok hidraulikai beszabályozására lehet alkalmazni. A megfelelően kiválasztott és beszabályozott szelepekkel lehet biztosítani, hogy a méretezési térfogatáram minden berendezéshez eljusson. Ezek a szelepek - a beszabályozáson túl - lehetővé teszik a térfogatáramok diagnosztikai célú mérését is.
A 3/8"- 2" mérettartományban megvásárolható beszabályozó szelep ház anyaga cinkkiválásmentes rézből készült és skálázott forgatókarral, illetve egy diagram segítségével könnyedén beállítható a megfelelő érték. A termék használatához elengedhetetlen mérőcsonkot és ürítő szelepet sem kell külön megvásárolni, mert a termék tartalmazza ezeket is.

Ha a svéd MMA gyártású beszabályozó szelepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
  Svéd MMA gyártású beszabályozó szelepek
 

Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
   
   
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
További hírek a Hidraulikai beszabályozó szelepek termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  MMA  beszabályozó  szelep  svéd  MOFÉM