Új Bilka RetroDuo fémlemez a SummaGeneral Hungary Kft. forgalmazásában

RetroDuo lemez tetőre és homlokzatra

Ideális választás tetőre és homlokzatra

A RetroDuo lemez a legújabb elérhető megoldás a tető- és homlokzatfedés területén, amely egyetlen termékkel kielégíti az ügyfelek, az építészek és a szerelést végző szakemberek igényeit. A RetroDuo egy innovatív, speciálisan kifejlesztett termék, amely a Retro Panel esztétikai megjelenését a fémcserépéhez hasonló felszerelési móddal ötvözi, azaz úgy néz ki, mint a RetroPanel, csak a rögzítése hagyományos (mint a cserepeslemezé) nem klikkes rendszerű és dupla a szélessége, így gyorsabban lehet vele haladni.

Ez a típusú fémlemez elegáns, modern és választékos megjelenést biztosít mind az új építésű házak, mind pedig a felújítottak számára, ahol meg szeretnék őrizni a hagyományos stílust. Egyaránt használható tetőfedésre és az épületek homlokzatának burkolásához, legyen szó lakóépületekről vagy kereskedelmi célú létesítményekről.

RetroDuo lemez tetőre és homlokzatra
RetroDuo lemez tetőre és homlokzatra
RetroDuo lemez RAL7016 antracitszürke színben

További jó hír, hogy a RetroDuo lemezek is rendelhetők már a kínálatba nemrég felvett RAL7016 antracitszürke színben, matt bevonattal. Mint minden SummaGeneral Hungary Kft. által forgalmazott termékre, a RetroDuo lemezekre is érvényes – a kifogásolhatatlan minőség mellett – a gyártási idő rövidsége, így a megrendeléstől számítva egy hétre a méretre gyártott lemezek átvehetők (kiszállítás kérhető) a cég telephelyén: 1037 Budapest, Pomázi út 5-7. (Óbudai temető mellett).

A hírben szereplő termékek
BILKA RetroDuo fémlemez – matt, RAL8019
 
BILKA RetroDuo fémlemez burkolat

A RetroDuo tetőfedő a legújabb elérhető megoldás a tetőfedés területén, egy innovatív, speciálisan kifejlesztett termék, amely a Retro Panel tetőfedő esztétikai megjelenését a fémcserépéhez hasonló felszerelési móddal ötvözi. Ez a típusú fém tetőfedő elegáns, modern és választékos megjelenést biztosít mind az új építésű házak, mind pedig a felújítottak számára. Egyaránt használható tetőfedésre és az épületek homlokzatának burkolásához, legyen szó lakóépületekről vagy kereskedelmi célú létesítményekről.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Cserepeslemezek
Cserepeslemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...