AR-Shelving moduláris polcrendszerek az SR-LOGISTIC kínálatában

AR-Shelving moduláris polcrendszerek az SR-LOGISTIC kínálatában

Ötvözik a magas minőséget a népszerű DIY (készítsd el magad) irányzattal

Az AR-Shelving testreszabható, moduláris polcrendszerek könnyű összeszerelhetőségüknek és nagy teherbírásuknak köszönhetően nélkülözhetetlen darabok mind a professzionális, mind pedig a lakossági felhasználók körében. Az AR-Shelving polcrendszerek kizárólag az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft.-nél érhetők el.

Stílusos és esztétikus polcrendszerek

A helykihasználás nem csupán a nagy raktárakban, logisztikai központokban jelent nehézséget, de az irodákban, üzletekben vagy épp az otthonokban is számtalanszor megjelenik. 

Az AR-Shelving felismerve a problémát egy olyan polcrendszert alkotott meg, mely csavar nélkül, könnyen, egyetlen mozdulattal összeszerelhető. A tökéletes végeredmény eléréséhez csak egyetlen dolog szükséges, mégpedig egy gumikalapács.

Az AR-Shelving fém polcrendszer egymásba illeszthető elemeinek segítségével a polcok magassága bármikor állítható, de a rendszer szélessége is tetszés szerint bővíthető.

A polcrendszer kérhető fémrácsos vagy forgácslapos polcokkal, számtalan féle színben. A kopásálló festésnek köszönhetően a színe nem kopik, nem igényel javítást vagy újrafestést, ezzel is hozzájárulva a teljeskörű felhasználói élményhez. A moduláris polcokkal felszerelt polcrendszer anyaga nem korrodál, ennek köszönhetően bárhol felhasználható: nem károsodik sem a tűző napon, sem az esőben, és a szélsőséges időjárást is gond nélkül bírja.

Az AR-Shelving polconkénti terhelhetősége - egyenletesen eloszlatva - akár 450 kg is lehet, az összeszerelés átlagos ideje 25 perc.

Lehetséges felhasználási területek:

  • közületi boltok
  • irodák
  • műhelyek
  • raktárak
  • garázsok
  • otthonok

Tervezd meg, illeszd össze és használd!
Az AR-Shelving a magas minőséget ötvözi a ma divatos DIY (készítsd el magad) irányzattal, hogy mindenki az elképzeléseinek megfelelő polcrendszert tudhasson magának. Színében, méretében és minőségében alkalmazkodik az elvárásokhoz, így hosszú távon használható. Nem csak megbízható és terhelhető, de alkalmazásával minden elképzelés megvalósítható mind a kereskedelemben, mind pedig az ipari szintű felhasználásban.

Kategóriák
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...