proidea.hu online termékinformációs katalógus

Smartcité - okos padcsaládok az mmcité kínálatában


2017. július 20.

Okos padcsaládok választható LED világítással, integrált asztalokkal és USB töltővel

mmcité blocq padcsalád

A smart city (okos város) manapság trendi. Néha túlságosan is. Az mmcité munkatársai elgondolkodtak azon, hogyan gazdagítsák a köztereket úgy, ahogy az embereknek az valóban szükséges, és természetesen szép is legyen. Alapul vették a sikeres termékeiket és kiegészítették néhány dologgal.

mmcité radium padcsalád

A LED világítás a közterületeken egy teljesen új hatást hoz, este a tereket és parkokat átváltoztatja. A padokba integrált masszív, acél asztalok bővítik a felhasználási lehetőségeket, van hely a kávénak, laptopnak. A különleges, két színű felületeknek köszönhetően a hagyományos padból különlegeset varázsolnak. Az okostelefonok töltésére készültek olyan padok, amelyekbe az USB csatlakozó be van építve.

Ezekkel a hasznos és kellemes kiegészítőkkel az alábbi négy padcsaládot szerelték fel: Woody, Blocq, Radium, Rivage. Ezt a programot Smartcité-nek nevezték el.

mmcité rivage padcsalád

mmcité woody padcsalád

Az mmcité padok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 151.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  Smartcité  okos  padcsaládok  pad  padok  utcabútor  LED  világítás  USB  töltő  okostelefon  töltés