Smartcité - okos padcsaládok az mmcité kínálatában

Okos padcsaládok választható LED világítással, integrált asztalokkal és USB töltővel

mmcité blocq padcsalád
mmcité blocq padcsalád


A smart city (okos város) manapság trendi. Néha túlságosan is. Az mmcité munkatársai elgondolkodtak azon, hogyan gazdagítsák a köztereket úgy, ahogy az embereknek az valóban szükséges, és természetesen szép is legyen. Alapul vették a sikeres termékeiket és kiegészítették néhány dologgal.

mmcité radium padcsalád
mmcité radium padcsalád


A LED világítás a közterületeken egy teljesen új hatást hoz, este a tereket és parkokat átváltoztatja. A padokba integrált masszív, acél asztalok bővítik a felhasználási lehetőségeket, van hely a kávénak, laptopnak. A különleges, két színű felületeknek köszönhetően a hagyományos padból különlegeset varázsolnak. Az okostelefonok töltésére készültek olyan padok, amelyekbe az USB csatlakozó be van építve.

Ezekkel a hasznos és kellemes kiegészítőkkel az alábbi négy padcsaládot szerelték fel: Woody, Blocq, Radium, Rivage. Ezt a programot Smartcité-nek nevezték el.

mmcité rivage padcsalád
mmcité rivage padcsalád
mmcité woody padcsalád
mmcité woody padcsalád


Az mmcité padok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok, székek és asztalok

A kifejezetten kültéri használatra tervezett mmcité köztéri padok, székek és asztalok kiemelkedő időtállósággal rendelkeznek. Számos féle kivitelben, színben és alapanyagból érhetők el, így tökéletes megoldást jelentenek a legkülönfélébb közterekre. Az mmcité mindenkire gondol, így a padok és székek többféle (alacsony, magas) ülőmagasságban kaphatóak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...