proidea.hu online termékinformációs katalógus

Smart LED - a dimmelhető, moduláris LED rendszer


2018. november 21.

Új Ledsec fényforrások egyedi igények szerinti kialakított rendszerekhez

Mitől válik a LEDsec megvilágítási rendszer okossá?

Egy LED fényforrás fő alkatrészei a fénykibocsátó diódák, az áram-vezérelt meghajtó és a tokozás. Ha ezeket egy tokozásba zárjuk, fölösleges kötöttségekbe ütközhetünk.

Ugyanaz a lámpatest egyszerre lehet 5, 10, vagy akár 15 W-os fényforrás is, ha megfelelően méretezzük a rendszert. Egy meghajtó nem csak egy, hanem a méretezéstől függően akár 2-5-10 lámpát is meghajthat.
EuroTech Smart LED rendszerek

A fényerőt beszabályozhatjuk tervezéskor, utólag, kivitelezéskor, de dimmelhető (fényerőszabályzós) meghajtók alkalmazásával a végfelhasználó saját pillanatnyi igénye szerint is beállíthatja a fényerőt.
EuroTech Smart LED rendszerek

A rendszer nagyobb LED paneljei (80 és 100 cm átmérő) két DC bemenettel rendelkeznek, amit két meghajtóval és egy csillár-kapcsolóval szerelve többlépcsős fényerejű világítást kapunk. A kisebb, egybemenetes lámpákat pedig két egyforma, párhuzamosan bekötött meghajtóról tudjuk csillár-kapcsolóval többlépcsőssé tenni.

Az 5 W, 12 W és 20 W teljesítményű LED modulokba kerülhet 15° és 25° fényszögű lencse, vagy 30° fényszögű tükör, a fészkeik elérhetőek egymodulos, kétmodulos, kör vagy négyzet alakú, fekete vagy fehér peremű változatokban is.
EuroTech Smart LED rendszerek

A LEDsec Smart LED rendszerének első számú tulajdonsága tehát, hogy az alkalmazható LED fényforrásokat és meghajtóikat mint építőkockákat, az adott telepítés igényeihez tudjuk összeválogatni, tulajdonságaikat (dimmelhetőség, tényleges fényerő) a katalógusadatok határai között utólag is módosíthatjuk.

A LEDsec fényforrásokról bővebben tájékozódhat a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Euro Tech Corporation Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: 6724 Szeged, Üstökös u. 12/b.
Telefon: +36 62 458 585
Mobil: +36 70 439 8802
E-mail:
Web: www.videosec.com
   
   
   
   
   
Az Euro Tech Corporation Kft-t 1998-ban alapították, immár húsz éve vannak jelen a magyar és a környező régió piacán. Történetük elején kizárólag biztonságtechnikai megfigyelőkamerákat árultak. Ehhez kapcsolódtak idővel egyéb kiegészítők és a videorögzítők is, eljutva a mai kínálatuk válogatott termékcsoportjaihoz. Kizárólag saját, Videosec és LEDsec hazai márkájú termékeket forgalmaznak, ezzel elérhetővé téve a szisztematikus termékválogatás, az adott piacra szabott termékportfólió, a jó minőségű és ár-érték arányú termékek megfelelő kiválasztásának maradéktalan megvalósíthatóságát. Mindemellé kiemelkedően fontosnak tartják a jó háttértámogatást, amit megfelelően magas szintű termékismeret mellett tudnak nyújtani. Kitűzött céljuk a Videosec és LEDsec termékpalettájával a magyar és a régió piacának fogyasztói bizalmát és elégedettségét megtartani és tovább növelni.
Márkanevek: Videosec, Ledsec
Kulcsszavak:  LEDsec  fényforrás  dimmelhető  moduláris  Smart  LED