proidea.hu online termékinformációs katalógus

Slim mosdók a pulton - RAVAK mosdó újdonságok


2019. április 25.

Uni Slim, Ceramic Slim O, Ceramic Slim R mosdók

A RAVAK 2019-es katalógusának újdonságai között szerepel a három különleges, slim (azaz vékonyított peremű) mosdó, amelyek ugyan más-más jellegzetességgel bírnak, azonban két dolog mégis közös bennük: a slim kialakítás és az elegancia.

Uni Slim - A kör kortalan

A kört tartják a legtökéletesebb alakzatnak. Számtalan jelentéssel és történettel ruházzák fel évszázadok óta, számunkra azonban egy történet érdekesebb a többinél: ez pedig a tökéletes kört formázó fürdőszobai mosdóról szól, amely vékonyított peremmel is elérhető, kifogástalanul elegáns, de kellőképpen játékos. Ez az Uni Slim mosdó.

RAVAK Uni Slim mosdó Az Uni termékcsaládba két azonos méretű, ám eltérő peremvastagsággal rendelkező mosdó tartozik, amelyek közül a hangsúlyt ezúttal a vékony peremű, azaz slim vonalvezetésű darabra helyeztük. Mindkét modell felfrissíti a fürdőszobát kecsességével, a kör megunhatatlan alakjával és a nem csak hófehér, de rendkívül megbízható kerámia alapanyaggal.

Az UNI mosdók pultra ültethetők, illetve a különlegesen praktikus, új SUD szekrényre helyezhetők, amely rendelkezésre álló felületén kívül sok helyet biztosít a széles fiókban is. Lekerekített éleivel és elegáns alumíniumlécével feltűnő designeleme a fürdőszoba berendezésének.


Ceramic Slim O - Játékos ív, vékony perem

A Ceramic Slim O követi a trendeket, mégis megőrzi egyediségét: a tervezők a megalkotásakor a szabályos kör forma helyett a képen látható, ovális alakzatot álmodták meg, amely így még tágasabb mosdóteret kínál.
RAVAK Ceramici Slim O mosdó A mosdókagyló lekerekített formái oldják a fürdőszobákra gyakran jellemző, szögletes élek merevségét és megnyugtató benyomást keltenek. A vékonyfalú kerámia lehetővé teszi pontosan meghatározott, vékony élek kialakítását, amely szavatolja azt a vizuális könnyedséget, amely valamennyi fürdőszobának előnyére válik. Ez a szaniter a finomság és a tartósság vonzó kombinációját mosdópultra helyezni a fürdődben.


Ceramic Slim R - Ha kell egy kis szögletesség

A kör alakú mosdók divatja mellett mindenképpen helyet érdemelnek a szögletesebb vonalvezetésű darabok is, amelyek emlékeztetnek a hagyományos szaniterek formavilágára, de mégsem ugyanolyanok: mérséklik merevségüket, lekerekítik a formájukat. Ezt az irányvonalat képviseli a prémium minőségű kerámiából készült Ceramic Slim R is (a képen a már említett SUD szekrényre helyezve).
RAVAK Ceramici Slim R mosdó A Ceramic Slim R beszereléséhez - az O modellhez hasonlóan - mosdópultra van szükség, amely 80, 100 vagy 120 cm szélességben és többféle színben is elérhető. Ha erre esik a választás, nyugodt lehet afelől, hogy hosszú távra szóló, jó döntést hoz, hiszen a mély impregnálásnak köszönhetően vízálló bútorról van szó, amely ráadásul extra tárolófelületet is biztosít.

A RAVAK Uni Slim és Ceramic Slim mosdók letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  Uni  Slim  Ceramic  Slim  O  Ceramic  Slim  R  mosdók