Slim mosdók a pulton - RAVAK mosdó újdonságok

Uni Slim, Ceramic Slim O, Ceramic Slim R mosdók

A RAVAK 2019-es katalógusának újdonságai között szerepel a három különleges, slim (azaz vékonyított peremű) mosdó, amelyek ugyan más-más jellegzetességgel bírnak, azonban két dolog mégis közös bennük: a slim kialakítás és az elegancia.

Uni Slim - A kör kortalan

A kört tartják a legtökéletesebb alakzatnak. Számtalan jelentéssel és történettel ruházzák fel évszázadok óta, számunkra azonban egy történet érdekesebb a többinél: ez pedig a tökéletes kört formázó fürdőszobai mosdóról szól, amely vékonyított peremmel is elérhető, kifogástalanul elegáns, de kellőképpen játékos. Ez az Uni Slim mosdó.

RAVAK Uni Slim mosdó
RAVAK Uni Slim mosdó
Galéria
Az Uni termékcsaládba két azonos méretű, ám eltérő peremvastagsággal rendelkező mosdó tartozik, amelyek közül a hangsúlyt ezúttal a vékony peremű, azaz slim vonalvezetésű darabra helyeztük. Mindkét modell felfrissíti a fürdőszobát kecsességével, a kör megunhatatlan alakjával és a nem csak hófehér, de rendkívül megbízható kerámia alapanyaggal.

Az UNI mosdók pultra ültethetők, illetve a különlegesen praktikus, új SUD szekrényre helyezhetők, amely rendelkezésre álló felületén kívül sok helyet biztosít a széles fiókban is. Lekerekített éleivel és elegáns alumíniumlécével feltűnő designeleme a fürdőszoba berendezésének.


Ceramic Slim O - Játékos ív, vékony perem

A Ceramic Slim O követi a trendeket, mégis megőrzi egyediségét: a tervezők a megalkotásakor a szabályos kör forma helyett a képen látható, ovális alakzatot álmodták meg, amely így még tágasabb mosdóteret kínál.
RAVAK Ceramici Slim O mosdó
RAVAK Ceramici Slim O mosdó
Galéria
A mosdókagyló lekerekített formái oldják a fürdőszobákra gyakran jellemző, szögletes élek merevségét és megnyugtató benyomást keltenek. A vékonyfalú kerámia lehetővé teszi pontosan meghatározott, vékony élek kialakítását, amely szavatolja azt a vizuális könnyedséget, amely valamennyi fürdőszobának előnyére válik. Ez a szaniter a finomság és a tartósság vonzó kombinációját mosdópultra helyezni a fürdődben.


Ceramic Slim R - Ha kell egy kis szögletesség

A kör alakú mosdók divatja mellett mindenképpen helyet érdemelnek a szögletesebb vonalvezetésű darabok is, amelyek emlékeztetnek a hagyományos szaniterek formavilágára, de mégsem ugyanolyanok: mérséklik merevségüket, lekerekítik a formájukat. Ezt az irányvonalat képviseli a prémium minőségű kerámiából készült Ceramic Slim R is (a képen a már említett SUD szekrényre helyezve).
RAVAK Ceramici Slim R mosdó
RAVAK Ceramici Slim R mosdó
Galéria
A Ceramic Slim R beszereléséhez - az O modellhez hasonlóan - mosdópultra van szükség, amely 80, 100 vagy 120 cm szélességben és többféle színben is elérhető. Ha erre esik a választás, nyugodt lehet afelől, hogy hosszú távra szóló, jó döntést hoz, hiszen a mély impregnálásnak köszönhetően vízálló bútorról van szó, amely ráadásul extra tárolófelületet is biztosít.

A RAVAK Uni Slim és Ceramic Slim mosdók letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
RAVAK UNI és UNI Slim mosdók

Klasszikus, kör alakú mosdók, amelyek leginkább pultra, vagy a mosdókagyló alatti szekrény pultjára helyezhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
RAVAK Ceramic és Ceramic Slim mosdók

A Ceramic mosdópultra ültethető mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek - időtlen stílus modern designban. A mosdókat magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi, és nagyon könnyen karbantartható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...