Újdonság - Sika® Homlokzati Rendszerek

Tömítési és ragasztási megoldások a Sikától minden éghajlatra.


Az építészet a változásoktól gyarapszik. Olyan kreatív ötletektől és merész megoldásoktól, amelyek elbűvölnek és meglepnek bennünket. A függönyfalak különösen szigorú kihívást jelentenek a tervezőknek, mert ezek nemcsak, hogy meghatározzák az épület karakterét, hanem meg is kell felelniük a nagyon pontosan előírt követelményeknek.

Kreatív homlokzati architektúra
Az esztétikai vonzerő és az energiahatékonyság közti ideális egyensúly eltalálása érdekében az építészek egyre gyakrabban fordulnak az üveghez elképzeléseik megvalósításában. Akár struktúrális üvegfalak, akár dupla üvegezésű, sőt akár kettős héjú homlokzatok esetében is. Az üveget össze lehet kombinálni természetes kővel, fémekkel, vagy műanyag-bevonatú fémekkel, ami tág lehetőséget nyújt az építészek kreativitásának.

De a makulátlan optikai megjelenés nem az egyedüli kritikus tényező. A homlokzatoknak és ablakoknak hosszú távon kell funkciójukat betölteniük. Ez megköveteli, hogy tökéletes legyen a tapadás az egyes ragasztási / tömítési felületek között, a tömítéseknek nagy rugalmasságúaknak és időjárásállóknak kell lenniük. Ezek a igények megkövetelik az ún. mérnöki minőségű szilikon tömítéseket, egyedül ezek felelnek meg a magas fokú specifikus kívánalmaknak, és garantálják a magas teljesítményt minden tekintetben.

Ezeket az alkalmazásokat szem előtt tartva a Sika minden követelménynek megfelelően a kipróbált és bevizsgált innovatív homlokzati termékek széles választékát szállítja.

Sikasil®. E tömítéseknek és ragasztó anyagoknak mindegyike magas fokú, az adott alkalmazáshoz kifejlesztett és illesztett tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez igaz a struktúrális üvegezéstől és a hőszigetelő üveg másodlagos peremzárásától az időjárásálló tömítésekig.
SikaMembrane® rendszerek ideálisan egészítik ki a víz- és párazáró illesztéseket, tömítéseket mind a függönyfalak, mind az átszellőztetett homlokzatok esetében.

Kategóriák

Függönyfalak, fémhálós homlokzatok, üvegtetők
Függönyfalak, fémhálós homlokzatok, üvegtetők
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...