Új Siemens mérő-kiolvasó központ webszerverrel és kiegészítő funkciókkal

A fejlesztéseknek köszönhetően még egyszerűbb és kényelmesebb a mérési adatok kiolvasása

A Siemens WTV676-HB6035 M-bus webszervere eddig is az egyik legtöbb szolgáltatást nyújtó mérő-kiolvasó központ volt a piacon.

A legújabb szoftver frissítésnek köszönhetően számos új, többlet szolgáltatást kínáló funkcióval bővült a készülék tudása, mely elősegíti az integrált, komplex felhasználást, illetve lehetővé teszi a mérési adatok még egyszerűbb és kényelmesebb kiolvasását.

Siemens WTV676-HB6035 M-bus webszerver
Új Siemens mérő-kiolvasó központ web-szerverrel és kiegészítő funkciókkal

Egyrészt az új firmware által lehetővé vált a Siemens RVD.. hőközponti szabályozók rendszerbe csatolása és távelérése az M-bus hálózaton keresztül. Ez azt jelenti, hogy a mérőeszközöket és szabályozókat egyaránt tartalmazó M-bus rendszer kényelmesen kiolvashatóvá és kezelhetővé válik bármilyen távoli helyről.

Másrészt egy "backup" mentési funkció is aktiválásra került, melynek használatával a felhasználó számos beállítást tud elmenteni és a későbbiekben ismét aktiválni, vagy akár továbbítani azokat más szabályozókra. Ezzel a kezelés egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá válik.

És hogy a helyszíni kiolvasás is még könnyebb legyen, az új szoftvernek köszönhetően mostantól lehetőség van a web-szervert egy mobil telefonnal vagy akár tablettel is kiolvasni a Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

További információkat a mellékelt dokumentációban talál.

A hírben szereplő termékek
Siemens M-bus központok
 
Siemens M-bus központok

A mérő-kiolvasó központok alkalmazhatóak víz- és hőmennyiségmérők fogyasztási adatainak távoli kiolvasására. A mérési adatok egyaránt kiolvashatók helyileg (LCD+gombok), Wifi-n (csatlakoztatott mobil eszközzel) vagy távolról interneten keresztül.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...