Új Siemens SAS… típusú szelepmozgató motorok

Az új elektromotoros szelepmozgatók 5,5 mm szelepszár elmozdulással és 400 N állítóerővel rendelkeznek

A Siemens BT CPS Szabályozástechnikai Termék Üzletága a közelmúltban bevezette legújabb SAS… típusú 5,5 mm-es szelepszár elmozdulású szelepeihez használható szelepmozgatóit.

Az új motorok többek közt az eddigi SQS… motorokat váltják fel, kibővített funkciókkal és egyszerűbb szereléssel. Az új motorok az igen sok helyen alkalmazott VXG44… menetes szabályozó szelepekhez is használhatóak. Valamennyi új motor szerszám nélkül, közvetlenül szerelhető a szeleptestre, kézi állítási lehetőséggel és pozíció kijelzéssel rendelkezik és kiegészítő modulokkal bővíthető.

Siemens SAS… típusú szelepmozgató motorok
Siemens SAS… típusú szelepmozgató motorok
Az új Siemens SAS… szelepmozgató motorok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Siemens SAS szelepmozgató motorok
 
Siemens SAS szelepmozgató motorok

Az SAS elektromotoros szelepmozgatók szerszám nélkül, közvetlenül szerelhetőek a szeleptestre. Kézi állítási lehetőséggel és pozíció kijelzéssel rendelkeznek, valamint kiegészítő modulokkal bővíthetőek. 5,5 mm-es szelepszár elmozdulásuak. Az SQS… motorokat váltják fel, kibővített funkciókkal és egyszerűbb szereléssel. A VXG44.. menetes szabályozó szelepekhez is használhatóak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...