S1 és S2 Flex prémium kategóriás csemperagasztók a Lasselsberger-Knauf-tól

Nagy teljesítményű csemperagasztók extra minőségű burkolólapokhoz és minőségi munkához

A Lasselsberger-Knauf Kft. Ceramic System (Hidegburkolási rendszere) új, prémium tagokkal bővült. A két új, nagy teljesítményű ragasztó a legnagyobb burkolólapokhoz is alkalmazható kül- és beltérben.

Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (max. 90 cm-ig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett. Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (S1 Flex: max. 90 cm-ig, S2 Flex: max. 120 cm-ig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett.
Általános tulajdonságok:
  • megcsúszásmentes
  • hosszú nyitott idejű
  • kül- és beltéri felhasználás
  • nagy méretű burkoló anyagokhoz
  • kő, gres és kerámia lapokhoz
  • padló- és falfűtéshez
  • alakváltozásra képes
  • dinamikus terhelésekhez
  • gyakori hőmérsékletváltozású felületekhez
Galéria
Galéria
Az S1 és S2 minősítéssel rendelkező ragasztók különösen alkalmasak teraszok, erkélyek, medencék, fürdők, mosdók, gőzkabinok burkolásához. Jelentős súlyú lapok (~30 kg/m²) függőleges felületre történő ragasztási feladatoknál javasolt az emelt minőségű ragasztók alkalmazása.

Az S1 és S2 csemperagasztókkal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
LB Knauf csemperagasztók
16 termék

A különböző hidegburkolatok (csempék, járólapok) ragasztásához a laptípustól, a felhasználás helyétől és a használat során fellépő igénybevételektől függően ajánlják a választást csemperagasztóik közül.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...