proidea.hu online termékinformációs katalógus

S1 és S2 Flex prémium kategóriás csemperagasztók a Lasselsberger-Knauf-tól


2014. december 05.

Nagy teljesítményű csemperagasztók extra minőségű burkolólapokhoz és minőségi munkához

A Lasselsberger-Knauf Kft. Ceramic System (Hidegburkolási rendszere) új, prémium tagokkal bővült. A két új, nagy teljesítményű ragasztó a legnagyobb burkolólapokhoz is alkalmazható kül- és beltérben.

Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (max. 90 cm-ig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett. Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (S1 Flex: max. 90 cm-ig, S2 Flex: max. 120 cm-ig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett.
Általános tulajdonságok:
  • megcsúszásmentes
  • hosszú nyitott idejű
  • kül- és beltéri felhasználás
  • nagy méretű burkoló anyagokhoz
  • kő, gres és kerámia lapokhoz
  • padló- és falfűtéshez
  • alakváltozásra képes
  • dinamikus terhelésekhez
  • gyakori hőmérsékletváltozású felületekhez
 
Az S1 és S2 minősítéssel rendelkező ragasztók különösen alkalmasak teraszok, erkélyek, medencék, fürdők, mosdók, gőzkabinok burkolásához. Jelentős súlyú lapok (~30 kg/m²) függőleges felületre történő ragasztási feladatoknál javasolt az emelt minőségű ragasztók alkalmazása.

Az S1 és S2 csemperagasztókkal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Hidegburkolat-ragasztók termékkategóriában
További hírek a Ragasztók, fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lasselsberger  LB-Knauf  csemperagasztó  csempe  ragasztó  hidegburkolás  S1  S2  prémium