proidea.hu online termékinformációs katalógus

RockFix - a kövek ragasztóhabarcsa


2011. augusztus 18.

Közepes és nagy felületű természetes kövek és betonlapok rögzítésére alkalmas


Ha ragaszkodik a terméskő burkolathoz:
Kövek, betonlapok oldalfalra vagy aljzatra való rögzítéséhez itt a RockFix. Kül- és beltérben egyaránt használható, gyorsan alkalmazható és a kövek csúszásmentesen rögzülnek, azonnal. Ráadásul ha azt szeretné, hogy a fal is ragaszkodjon hozzá, akkor a RockFix az, amire szüksége van. Csúszásmentesen rögzíti a díszburkolatot, gyorsan, kül- és beltéren egyaránt, azonnal.
A RockFix ragasztóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Hidegburkolat-ragasztók termékkategóriában
További hírek a Ragasztók, fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  lasselsberger-knauf  rockfix  kőrögzítő  trasszhabarcs  ragasztóhabarcs  beton  természetes  kő  betonaljzat  oldalfal