Továbbfejlesztette evohome zónaszabályozó rendszerét a Resideo

A Honeywell Home evohome intelligens zónaszabályozó hőszivattyú kompatibilis lett

A Resideo Technologies Inc., az otthoni kényelmi és biztonsági megoldások globális szolgáltatója, nemrég bejelentette, hogy továbbfejlesztette úttörő Honeywell Home evohome intelligens zónaszabályozó rendszerét, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy egy okostelefon alkalmazás segítségével helyiségenként kezeljék az otthoni hőmérsékletet.

Továbbfejlesztette evohome rendszerét a Resideo
Továbbfejlesztette evohome rendszerét a Resideo

Az evohome új intelligens funkcióinak köszönhetően a vezeték nélkül csatlakoztatható, többfunkciós megoldás szinte minden háztartással kompatibilis: hatékonyan és energiatakarékosan szabályozza otthonunk hőmérsékletét egy központi egységről vagy akár a mobilunkról, akár 12 zónában.

A Resideo evohome, amelyet Európában terveztek és gyártanak, 130 éves mérnöki szakértelmet és innovatív, intelligens technológiát foglal magában, hozzásegítve a szakembereket és fogyasztókat az egyszerű telepítéshez és használathoz.

Miért jó választás bárki számára?

  • A jövőbeni kihívásokra is felkészített evohome alternatívát jelent a felnövekvő, tudatos generációk számára olyan univerzális megoldásokat biztosítva, mint a hőszivattyú kompatibilitása.
  • A hőszivattyúk mellett az evohome hagyományos és modern nagy hatásfokú kombikazánokkal, távfűtéssel és pelletkazánokkal is egyaránt működik.
  • Helyiségtől, évszaktól függetlenül garantált a maximális kényelem: az egyes zónákban egyszerűen lehet váltani a fűtés és hűtés üzemmód között.
  • Továbbfejlesztett kazánteljesítmény a szabadalmaztatott Advanced Load Scaling™ (Továbbfejlesztett hőmérséklet szabályozás) technológia révén, amely a kazánt a leghatékonyabb üzemmódban működteti, ezáltal biztosítva a takarékos kazánüzemet a – főként a tavaszi és őszi átmeneti időszakban előforduló – szokatlanul meleg napokon is.
  • Tökéletesített zóna-komfort szabályozás és energiafogyasztás a kinti időjárás, a szobahőmérséklet és egy olyan egyedülálló tulajdonság alapján, amely megjegyzi az egyes helyiségek hőveszteségeit.

Az evohome megbízható és intelligens zónaszabályozási megoldást kínál, amelyet eddig mintegy 100 000 szakember szakszerűen telepített. A frissített funkciók most még okosabb választást jelentenek.” – mondta el Bognár Gábor, a Resideo Kft. ügyvezetője.

További információ

A hírben szereplő termékek
evohome fűtési/hűtési zónaszabályozó rendszer
 
evohome fűtési/hűtési zónaszabályozó rendszer

Az evohome zónaszabályozó központ max. 12 egymástól független fűtési/hűtési zóna, például radiátoros körök, padló/falfűtési és -hűtési körök, zónaszelepes és keverőszelepes körök szabályozását, valamint a hőigény alapú kazán/hőszivattyú indítását vagy HMV tartálytöltés vezérlését valósítja meg. A központ beépített Wi-Fi eléréssel rendelkezik, amely segítségével a távoli elérés is biztosított a Total Connect Comfort felhő szolgáltatáson keresztül. A termékek egymás közötti vezeték nélküli kommunikációja lehetőséget ad meglévő fűtési és hűtési rendszerek utólagos szabályozására minimális épület- és fűtési/hűtési rendszer átalakítás mellett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Energiamegtakarítás és nagyobb komfort a Resideo evohome fűtési/hűtési zónaszabályozóval
Energiamegtakarítás és nagyobb komfort a Resideo evohome fűtési/hűtési zónaszabályozóval
Kombikazánokkal, pellet kazánokkal, távfűtéssel és már hőszivattyús rendszerekkel is kiválóan működik
Energiamegtakarítás és nagyobb komfort a Resideo evohome fűtési/hűtési zónaszabályozóval
Kategóriák
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...