Új REHAU RAUGEO CLICK geotermikus osztó-gyűjtők

Maximális felhasználási rugalmasságot kínál, gyorsan és szerszámok nélkül szerelhető

 és a csatlakozószettből, melyek a talajkörök csatlakoztatásához szükségesek.

Ezek felhasználásával lehetőség nyílik arra, hogy minimális készletezéssel maximális variációt elérhessen mind a kereskedő mind a kivitelező. Bármely méretű kialakítás rövid idő alatt egyénileg összeszerelhető. A paletta részét képzik a csatlakozó csavarzatok, mely d25-től d50-ig fogadja a PE vagy PE-Xa anyagú talajköri csöveket.
Gyors szerelés
A RAUGEO CLICK osztó moduljai szerszám nélkül, kézzel összeszerelhetők a bajonettzáras csatlakozásnak köszönhetően. Speciális biztonsági kar és dupla előszerelt O gyűrű gondoskodik a tökéletes tömörségről. A végelemeken kialakított nyílások olyan extrákat tudnak fogadni, mint töltő-ürítő, légtelenítő vagy thermo-manométer. A 90°-onként elfordítható elemek, illetve az első és hátsó oldalon egyaránt működtethető elzárók bármilyen építési szituációban megkönnyítik a szerelést.
 
Talajköri vezetékek biztos csatlakoztatása
A speciálisan a talajköri csővezetékek csatlakoztatásához kifejlesztett csavarzatokba a vezetéket ütközésig kell betolni. A csatlakozó csavarzatot bajonettzárral lehet az osztótestre rögzíteni. Az áttetsző csavarzaton keresztül a csövek helyes szerelése egyszerűen, szemrevételezéssel ellenőrizhető. Az EPDM-ből készült dupla O gyűrű biztosítja a tartós tömörséget és az esetleges bővíthetőséget.

Minimális nyomásveszteség
A RAUGEO CLICK rendszer egyes elemeinek nagy belső átmérője a biztosíték a csekély nyomásveszteségre még nagy tömegáramok esetén is. A szabadalmaztatott átfolyásmérő és integrált elzárók segítségével a kívánt tömegáramok egyszerűen beállíthatók.

A RAUGEO CLICK osztóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...