proidea.hu online termékinformációs katalógus

Exkluzív szekcionált garázskapu a Hörmanntól, díjnyertes megjelenéssel


2012. április 16.

Red Dot díjat nyert az ALR Vitraplan kapu

Akinek minden fontos területen a legmagasabb minőség és az exkluzivitás a fontos, az a garázsához is különleges kaput szeretne. A kivételes megjelenése miatt red dot díjjal kitüntetett ALR Vitraplannal, a Hörmann garázskapu-gyártó cég az autók lakóterére kínál látványos kaput. A szekcionált garázskapu kapulapjára félig átlátszó üvegezések kerülnek felszerelésre, melyek az átláthatóság és a tükröződés izgalmas kölcsönhatását mutatják. A kapu felülete ráadásul egy síkot alkot, melyet csak az üvegezések közötti keskeny fuga szakít meg. Így az építészetileg igényes épületek homlokzata valódi hangsúlyt kap.
Igényes garázskapu:
A red dot díjjal kitüntetett Hörmann ALR Vitraplan kapu a vele egy síkot alkotó üvegezése révén az átláthatóság és a tükröződés izgalmas kölcsönhatását mutatja.
 
Napszemüveg a garázskapuhoz:
A szekcionált kapu szerkezete a sötét üvegezés révén rejtett. A sík felületet csupán az üvegezési fugák szakítják meg.
A Construma kiállításon várják az érdeklődőket az A pavilon 206/d standján. Azon érdeklődők részére, akik regisztráltatják magukat ingyen jegyet biztosítanak.

Az ALR Vitraplan kapukról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
További hírek a Garázskapuk termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Red  Dot  Hörmann  Vitraplan  garázskapu  kapu  szekcionált  ALR