A RAVAK 2019-es újdonságai közé tartoznak a Walk-In és a Pivot zuhanykabinok új változatai vékony fekete profilokkal

Április 3-7. között a Construma OTTHONDesign kiállításon a 203/A standon először kerülnek bemutatásra az idei RAVAK kollekció izgalmas újdonságai

Az év újításai - Színek és merész kontrasztok
Az idei év többek között a kontrasztokról szól. Az újító stílusirányzatokban helyet kaptak a fényes és matt felületek, a szokatlanul színes és olykor egészen sötét burkolatok, valamint a színes fuga megoldások, amelyek teljesen új hangulatot csempésznek a fürdőbe. A trendeket alapul véve idén a pasztell árnyalatok is hódítanak, de több helyen megjelenik az év színének tekintett korall vörös is. A sárgaréz részletek helyett megjelenik a halványsárga, a zöld és a hamuszürke többféle árnyalata.

Ami viszont egészen friss és mégis hónapról hónapra egyre meghatározóbb trenddé érik a szemünk előtt, az nem más, mint a fekete árnyalat sokrétű alkalmazása. Nem csak a spa hatást sugalló sötét burkolatok, hanem a csaptelepek és bútorkiegészítők, állványok is feketében tündökölnek. Ez a megoldás már sokak szívét meghódította a skandináv területeken, így a nemzetközileg elismert tervezők a RAVAK termékpalettába is beépítették, méghozzá két, már jól ismert zuhanykabin alternatívájaként.

Egy árnyalat, két zuhanykabin - Hódít a fekete!
A RAVAK Collection 2019 újdonságai közé tartozik a két tavalyi közönségkedvenc, a Walk-In és a Pivot zuhanykabin újragondolása, hiszen mindkét modell elérhető vékony, ám hangsúlyos fekete profilokkal. Ezt a letiszult, erőteljes és látványos megoldást azoknak ajánlják, akik modern fürdőszobájukból szeretnék kihozni a legtöbbet. De mit is kell még tudni ezekről a zuhanykabinokról?

A Walk-In modell évek óta a legnépszerűbb RAVAK zuhanykabinok között szerepel. A különleges zuhanyzó az utolsó milliméterig személyre szabható, így egyedi alapterületű és magassággal rendelkező fürdőben is megoldást jelent. Csodásan mutat egy beépített zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval, hiszen így kiemelhető a kerámiaburkolat szépsége és mindez nem korlátozza úgy a tervezést, mint a sztenderd nagyságú zuhanytálcák. A zuhanykabin a biztonsági üvegfalak kombinálásával alakítható, stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, melyek mostantól fekete színben is elérhetők a fényes alumínium kialakítás mellett. Ezek izgalmasan kontrasztossá teszik a terméket a méretes üvegfelületekkel, amelyek optikailag nagyítják a teret.
A fekete profilú zuhanykabin elérhető a Walk-In Free, a Wall és a Corner modelleknél.
A fekete profilú Walk-in zuhanykabin exkluzív megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának
A fekete profilú Walk-in zuhanykabin exkluzív megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának

A legtisztább szépség az egyszerűségben rejlik. Jó példa erre a Pivot zuhanykabin, amelynek jellegzetes biztonsági üvegfelületei természetes eleganciát képviselnek és láttatni engedik a fürdőszoba burkolatát. A fürdőszobában azonban a szépség mit sem ér funkcionalitás nélkül. Ezt a RAVAK tervezői is tudják, így olyan modellt alkottak, amely tökéletes technikai megoldásokat vonultat fel. Ilyen az elnyűhetetlen ajtónyitó rendszer, amely egyszerű és megbízható pántos ajtónyitási megoldáson alapul, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. A tökéletes illeszkedésről a PNPS toldóprofil gondoskodik, amelynek köszönhetően a Pivot zuhanykabinok és -ajtók tetszés szerint állíthatók, így akár olyan helyen is elférnek, amelynek nagysága nem felel meg egyetlen termék méretarányainak sem.
A Pivot zuhanykabin egyszerre elegáns és formabontó szaniter a fürdőszobában
A Pivot zuhanykabin egyszerre elegáns és formabontó szaniter a fürdőszobában

Az új Pivot Black változat ugyanezekkel az értékekkel rendelkezik, azonban fekete keret és fekete forgócsapok, ajtózsanérok jellemzik. Ezek remek kontrasztot alkotnak a biztonsági üvegből készült felületekkel és finoman felkeltik a figyelmet a modern stílusú fürdőszobákban.

Látogasson el a Construma OTTHONDesign kiállításra, a 203A (G pavilon) helyen található RAVAK standra, ahol először kerülnek bemutatásra az idei RAVAK kollekció izgalmas újdonságai! 170 m²-en várják a cég szakértő kollégái, hogy segítsenek minden felmerülő kérdésében és így a legjobbat hozhassa ki tervezés vagy felújítás előtt álló fürdőszobájából.

Kedvezményes belépőjegyért kattintson ide!

A RAVAK Walk-in és Pivot zuhanykabinok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK Walk-In zuhanykabinok
 
RAVAK Walk-In zuhanykabinok

A Walk-In zuhanykabin az üvegfalak kombinálásával alakítható, stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, melyek nem rontják a termék esztétikáját.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAVAK Pivot zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK Pivot zuhanykabinok és zuhanyajtók

A tiszta üvegfelületek természetes eleganciáját tovább fokozzák az egyszerű, ám tökéletes technikai megoldások, melyek generációkon át öröklődnek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...