RAVAK City akril kád

Jellegzetessége a felhasznált minőségi alapanyagokban, a tökéletes kidolgozásban és az egyszerű formában rejlik.


A City kádban egyesül a klasszikus letisztultság, a tradicionális, határozott vonalvezetés egy kevés modern játékossággal, amely különleges kompozíciót eredményez, amelyet elsősorban tágas, loft vagy penthouse jellegű fürdőszobákba ajánlanak. A lekerekített belső ívek tágasan foglalják keretbe a testét, hogy ne kelljen sem a kényelmi, sem az esztétikai szempontokból engednie. Kialakításának köszönhetően az egyik hosszanti perem jól használható rakodófelülettel rendelkezik. Ha City kádat választ, nem csak Ön, hanem a fürdőkellékek - legyen szó fürdősóról és tusfürdőről, vagy akár egy pohár borról - is kényelmesen elférnek, miközben Ön bármikor felkönyökölhet a kád peremére, kinyújtóztatva fáradt tagjait.
A 180x80 cm-es, 220 liter űrtartalommal rendelkező City kád az egyik legmegbízhatóbb, legközkedveltebb anyagból, öntött akrilból készül, és üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. Az öntött akril időtálló befektetés és garancia a kellemetlenségek elkerülésére, ugyanis az anyagot előre elkészített formákba öntik, hogy minden irányban megtarthassa a tulajdonságait. Ebből következően a kész termék formatartó: se nem hajlik, se nem repedezik meg. Ugyan drágább, mint a húzott akril verziók, viszont jóval megbízhatóbb is egyben: a RAVAK 10 év jótállást vállal öntött akril kádjaiért.
Ha ügyel a részletekre és maximálisan komfortos megoldásra vágyik, érdemes tudnia, hogy a City kád kiegészíthető CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2 kádparavánnal, AVDP3 ajtóval, valamint egyéb kiegészítők is kaphatók hozzá előlap, oldallap vagy 880 mm hosszúságú kád le- és túlfolyó szett formájában.

A City kád letölthető katalóguásért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK City és City Slim kádak
 
RAVAK City és City Slim kádak

Kényelmes, nagyméretű, nem hivalkodó. Ötvözi mindazt, amire egy kényelmes, városi stílusú fürdőszobában szüksége lehet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...