proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK Chrome Asymmetric kád


2018. március 05.

A nagy tárolóhellyel kibővített kádból az egész tér belátható

Az aszimmetrikus Chrome kád felfrissíti a közel 50 összehangolt szaniterből álló, letisztult és népszerű Chrome koncepciót. Ideális megoldás az ínyenc fürdőzés kedvelőinek. Kényelmessége mit sem változott, de extra tárolófelülettel egészült ki. A Chrome aszimmetrikus kádat úgy alkották meg, hogy a felhasználónak a legpazarabb élményt nyújtsa.
A Chrome koncepcióba illeszkedő aszimmetrikus kád letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Kádak, kádparavánok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  Chrome  Asymmetric  aszimmetrikus  kád  fürdőkád  sarokkád