proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kitűnő vízminőség a REHAU új RAUTITAN RX+ ólommentes vörösöntvény idomaival


2019. június 14.

A termékváltás a 2019-es évben folyamatosan történik

A REHAU folyamatosan dolgozik azon, hogy rendszermegoldásaival biztosítható legyen az ólommentes ívóvíz-vezeték hálózatok kiépítése. Az első lépés a polimer alapanyagú RAUTITAN PX idomok 2009-ben történt bevezetése volt. A következetes munka következő lépése a RAUTITAN RX+ idomok rendszerbe állítása.

A RAUTITAN univerzális vízvezeték- és fűtési rendszer kézenfekvő választás a korszerű épületgépészeti kivitelezésnél, amely csövek, idomok és toldóhüvelyek segítségével tartósan tömör kötést hoz létre. 2019-től a rendszer egy egyedülálló újítással bővül.

Kitűnő ivóvízminőség ólommentes RAUTITAN RX+ idomokkal

A víz vitathatatlanul az egyik legfontosabb élelmiszer. Az ivóvíz minőségének megőrzése emiatt a következő években egyre fontosabb szerepet játszik majd. Ahhoz, hogy ennek a követelménynek megfeleljen és egyidejűleg a jövőbeni ivóvízre vonatkozó előírásokat már ma is teljesítse, a REHAU bevezeti a RAUTITAN RX+ ólommentes vörösöntvény idomokat.

Az újonnan kifejlesztett RAUTITAN RX+ vörösöntvény a bevált vörösöntvény alapanyag minden előnyével bír, és ráadásul ólommentes. Az anyagot laboratóriumi körülmények között és éveken át a gyakorlatban is bevizsgálták. Az ötvözet megfelel a DIN SPEC 2701 szabványnak és 2018 óta szerepel a Német Környezetvédelmi Hivatal ivóvíz-higiénia szempontjából megfelelő, fémszerkezeti anyagok pozitív listáján.

A RAUTITAN toldóhüvelyes kötéstechnika nagyfokú tömítettsége hatékonyan megakadályozza a csíraképződést - a Fraunhofer Intézet hivatalos igazolása szerint.

A termékváltás a 2019-es évben folyamatosan történik. Egyes idomoknál ez már meg is történt.
Amint a jelenleg forgalomban lévő RAUTITAN RX idomok (cikkszám 366…-…) a raktárkészletről kifutnak, helyettük a RAUTITAN RX+ idomok (cikkszám 456…-…) rendelhetők és szállíthatók.

A termékváltás részleteiről itt tájékozódhat.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
Kulcsszavak:  REHAU  RAUTITAN  RX+  ólommentes  vörösöntvény  idom  ivóvíz  vízminőség