Kitűnő vízminőség a REHAU új RAUTITAN RX+ ólommentes vörösöntvény idomaival

A termékváltás a 2019-es évben folyamatosan történik

A REHAU folyamatosan dolgozik azon, hogy rendszermegoldásaival biztosítható legyen az ólommentes ívóvíz-vezeték hálózatok kiépítése. Az első lépés a polimer alapanyagú RAUTITAN PX idomok 2009-ben történt bevezetése volt. A következetes munka következő lépése a RAUTITAN RX+ idomok rendszerbe állítása.

A RAUTITAN univerzális vízvezeték- és fűtési rendszer kézenfekvő választás a korszerű épületgépészeti kivitelezésnél, amely csövek, idomok és toldóhüvelyek segítségével tartósan tömör kötést hoz létre. 2019-től a rendszer egy egyedülálló újítással bővül.

Kitűnő ivóvízminőség ólommentes RAUTITAN RX+ idomokkal
Kitűnő ivóvízminőség ólommentes RAUTITAN RX+ idomokkal


A víz vitathatatlanul az egyik legfontosabb élelmiszer. Az ivóvíz minőségének megőrzése emiatt a következő években egyre fontosabb szerepet játszik majd. Ahhoz, hogy ennek a követelménynek megfeleljen és egyidejűleg a jövőbeni ivóvízre vonatkozó előírásokat már ma is teljesítse, a REHAU bevezeti a RAUTITAN RX+ ólommentes vörösöntvény idomokat.

Az újonnan kifejlesztett RAUTITAN RX+ vörösöntvény a bevált vörösöntvény alapanyag minden előnyével bír, és ráadásul ólommentes. Az anyagot laboratóriumi körülmények között és éveken át a gyakorlatban is bevizsgálták. Az ötvözet megfelel a DIN SPEC 2701 szabványnak és 2018 óta szerepel a Német Környezetvédelmi Hivatal ivóvíz-higiénia szempontjából megfelelő, fémszerkezeti anyagok pozitív listáján.

A RAUTITAN toldóhüvelyes kötéstechnika nagyfokú tömítettsége hatékonyan megakadályozza a csíraképződést - a Fraunhofer Intézet hivatalos igazolása szerint.

A termékváltás a 2019-es évben folyamatosan történik. Egyes idomoknál ez már meg is történt.
Amint a jelenleg forgalomban lévő RAUTITAN RX idomok (cikkszám 366…-…) a raktárkészletről kifutnak, helyettük a RAUTITAN RX+ idomok (cikkszám 456…-…) rendelhetők és szállíthatók.

A termékváltás részleteiről itt tájékozódhat.
A hírben szereplő termékek
RAUTITAN épületgépészeti csővezetékrendszer
 
RAUTITAN épületgépészeti csővezetékrendszer

A RAUTITAN épületgépészeti csővezetékrendszer ideális rendszermegoldást kínál a magas minőségi színvonalú csövekkel és idomokkal. Az alaktartó és flexibilis RAUTITAN csövek és a meggyőző polimer és fém elemekből álló toldóhüvelyes kötéstechnika kombinációja, valamint az átgondolt rendszertartozékok minden igényre megoldást kínálnak. Alkalmazható ivóvízvezeték-szereléshez, fűtésszereléshez, gázszereléshez, valamint sprinklerszereléshez.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Rézcsövek, rézidomok
Rézcsövek, rézidomok
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...