RAUTHERM SPEED Klettsystem, a padlófűtés fektetési rendszerek új dimenziója

A REHAU új tépőzáras padlófűtési rendszere

Gyors fektetés, változatos felhasználás, kompromisszum nélküli minőség.
A tépőzár feltalálója a svájci Georges de Mestral (1907–1990), aki az ötletet a bojtorján horgos-hurkos terméséről merítette és sikerült textilanyagból hasonló rendszert előállítania.
A terméket 1951-ben szabadalmaztatta. A találmányt Velcronak nevezte el, ami a tépőzár két alkotóelemének, a hurkos plüss-szalagnak (velours) és a horgokkal borított másik textilszalagnak (crochet) francia elnevezését kombinálja. Legnagyobb sikerét akkor érte el, amikor a NASA használni kezdte az űrhajósok ruházatán, helyettesítve vele a cipzárat. Mára kialakult egy új sportág is, a „Velcro ugrás”/Velcro jump wall/.

A REHAU a Velcro rögzítési módot alkalmazza új fejlesztésű RAUTHERM SPEED Klettsystem padlófűtés fektetési rendszerénél. A tépőzár két elemét, a hurkos plüss-szalagnak megfelelőt a RAUTHERM SPEED fektetőlemezen, a horgokkal borított textilszalagnak megfelelőt pedig a RAUTHERM SPEED csövön helyezte el. A RAUTHERM SPEED fektetőlemez tekercsben és táblában, hőszigeteléssel és anélkül is elérhető.

Az alul öntapadó RAUTHERM SPEED plus fektetőlemez mindössze 3 mm vastag, 90%-kal csökkentve a szerelő által mozgatott anyagtérfogatot. A RAUTHERM SPEED cső az új anyagkombinációjának köszönhetően 30%-kal hajlíthatóbb a hagyományos padlófűtési csövekhez képest, a fektetési hőmérséklet -10°C-ig lehetséges.

Összevetve a hagyományos rendszerek fektetési idejével, a tépőzáras rendszerrel akár 30% időmegtakarítás is elérhető. A tépőzáras cső 6%-kal nagyobb felületen rögzül, így biztos tartást garantál, szennyeződésre érzéketlen. A telepítés egyemberes, szerszámot nem igényel, a visszabontás és újrafektetés gyors és egyszerű.
Ha az új RAUTHERM SPEED tépőzáras padlófűtési rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAUTHERM SPEED Klett tépőzáras padlófűtés rendszer
 
RAUTHERM SPEED Klett tépőzáras padlófűtés rendszer

RAUTHERM SPEED Klett tépőzáras rendszer különleges jellemzője a tépőzáras cső rögzítése a 3 mm-es fektetőszőnyegre, amely tökéletes megoldást kínál a projekteknél a munkanemek egyértelmű elkülöníthetőségével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...