proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAUTHERM SPEED K tépőzáras rendszer a REHAU-tól


2018. január 29.

Padlófűtések modern fektetési megoldásai - A gyors, 1 emberes rendszer

RAUTHERM SPEED K tépőzáras rendszer padlófűtésekhez

RAUTHERM SPEED K tépőzáras rendszer a felületfűtés-fektetés új dimenziója. Különleges jellemző: a tépőzáras cső rögzítése a 3 mm-es fektető szőnyegre, tökéletes megoldást kínál a munkanemek egyértelmű elkülönítésével. A tépőzáras rendszer vagy más nevén Klettsystem alkalmazása rövid kivitelezési idő esetén ajánlott. A rendszer alkalmazásával akár 30%-os időmegtakarítás érhető el a hagyományos technológiákhoz viszonyítva. A tépőzár két elemét, a hurkos plüss-szalagnak megfelelő a fektetőszőnyegen, a horgokkal borított textilszalagnak megfelelő pedig a csövön kerül elhelyezésre. A telepítés egy emberes, szerszámot a legtöbb esetben nem igényel, az esetleges visszabontás és újra fektetés gyors és egyszerű.

Akár 90%-kal kisebb térfogat: a mindössze 3 mm vékony RAUTHERM SPEED plus fektetőszőnyeg csekély térfogata meggyőző előny szállításkor és tároláskor. A RAUTHERM SPEED plus rendelhető hő- és lépéshangszigetelő kivitelben is. Mindkettőnél raszterháló segíti az előírt fektetési távolság betartását.

Felhasználható RAUTHERM SPEED K csőméretek: 10,1x1,1, 14x1,5, 16x1,5

A cső feletti cement- vagy kálcium-szulfát önterülő esztrich takarás értéke változó. Ennek pontos meghatározása az építész tervek szerinti felületi, azaz padló terhelés valamint a felhasznált esztrich DIN 18560-2 szerinti hajlítószilárdsági besorolása függvényében történik. Az elérhető minimális rétegvastagság 41 mm.

Érdemes megemlíteni a RAUTHERM SPEED plus renova rendszert 10 x 1,1 csőmérettel, mely kiválóan alkalmas felújításokhoz.

RAUTHERM SPEED K tépőzáras rendszer padlófűtésekhez

A REHAU padlófűtés rendszerek katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha az új RAUTHERM SPEED K tépőzáras padlófűtési rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  REHAU  RAUTHERM  SPEED  K  tépőzár  tépőzáras  padlófűtés  fektetés  felületfűtés  fekettési  megoldás  padlófűtéscső  padlófűtés  rendszer