Purmo Narbonne fűtőtestek már 7 cm magasságtól, függőleges megoldás esetén már 14 cm-es szélességtől

Esztétikus fűtőtestek modern környezetbe

Népszerű modell a Purmo cég kínálatában a Narbonne fűtőtest család. A fűtőtesteket a Rettig cég Ausztriai gyáregységében gyártják és onnan látják el Kelet- és Nyugat-Európát, Oroszországot, és a Balti államokat is.
A fűtőtestekre 10 év garancia van és rendelkeznek minőségi bizonylattal és forgalmazási engedéllyel Európa országaiban.

Purmo Narbonne és Narbonne VT - esztétikus fűtőtestek modern környezetbe már 7 cm magasságtól
Elegáns és modern külsejének, valamint alacsony magasságának köszönhetően és annak, hogy akár padlócsatornába helyezve teljesen el lehet rejteni a padló síkjában, a Narbonne és Narbonne VT fűtőtesteket gyakran vásárolják irodák és üzletek berendezői, de lakásokban és családi házak esetében is igen népszerűek Európaszerte.
Kifejezetten olyan helyiségek fűtésére tervezték őket, ahol nagy üvegfelületek találhatók, vagy ahol a parapet magasság viszonylag alacsony, mert ott a klasszikus magasságú fűtőtestek nem férnének el. Az ilyen adottságú helyiségekben a Narbonne és Narbonne VT fűtőtestek a legjobb választás, mert a legfontosabb jellemzőjük, alacsony magasságuk. Összehasonlításként: a legalacsonyabb alap méretű fűtőtest 30 cm magas, a Narbonne fűtőtest minimális magassága 7 cm. De a választék igen széles, mert a Narbonne fűtőtestek kaphatók ezen kívül: 14, 21 és 28 cm magas változatban is. A fűtőtestek hosszúsága 50 cm-től 400 cm-ig választható. A széles típus választék (11, 20, 22, 23, 34, 35, 46 és 58) lehetővé teszi bármilyen belső tér fűtésének megoldására.

A csatlakozási igényeknek megfelelően kétféle típus közül választhatunk:
Narbonne - oldalsó bekötésű fűtőtest
Narbonne VT - padló felől beköthető fűtőtest, beépített szelepes

A fűtőtestek anyaga 1,5 mm vastag lemezből készült négyszögletes metszetű acélprofil.
A fűtőtest színét hozzá lehet rendelni a helyiség színeihez - választható a RAL színpaletta minden színe.
A Narbonne és Narbonne VT fűtőtesteket - úgy, mint a többi lapradiátort - nem lehet vizes helyiségekben alkalmazni, pl. fürdőszobában, uszodában vagy mosodában, erre a célra széles választék áll rendelkezésre fürdőszobai és speciális fűtőtestekből.
Kiemelkedő teljesítményük révén arra is van lehetőség, hogy a fűtőtestet teljesen elrejtsük - a Narbonne és Narbonne VT fűtőtesteket nyitott padlócsatornába, a padló szint alatt is el lehet helyezni. Az így felszerelt fűtőtest a padlócsatorna tetején a padló síkjában felszerelt rácson (Purmo Aquilo padlókonvektor tartozék) keresztül adja le a hőt a helyiségbe. Ez a megoldás lehetővé teszi a fűtőtestek teljes elrejtését, ezzel növeli a tér esztétikai értékét. Az esztétikus külső megjelenés és a részletek gondos kidolgozása lényeges érvek az új Narbonne fűtőtestek mellett. Például a fűtőtest felső "grill" típusú takarólemezzel, az oldalsó szélek pedig speciális takarólemezzel lettek ellátva.

Purmo Narbonne V és Narbonne V VT - elegáns függőleges megoldás modern környezetbe már 14 cm szélességtől
Elegáns és modern külsejének köszönhetően különböző belső terekben alkalmazzák. A Narbonne V fűtőtesteket gyakran választják az irodát és üzletet berendező vásárlók, de lakásokban és családi házakban is gyakran szerelik fel őket.
Kifejezetten olyan helyiségek fűtésére tervezték őket, ahol nagy üvegfelületek találhatók, vagy ahol nem férnének el az ablakpárkányok alatt, viszont vannak olyan helyiségek, ahol dizájn elemként is használják őket a funkció mellett. Az esztétikus külső megjelenés és a részletek gondos kidolgozása lényeges érvek a Narbonne fűtőtestek mellett.
A Narbonne V fűtőtest minimális szélessége 14 cm. De a választék igen széles, mert a Narbonne fűtőtestek kaphatók ezen kívül: 21, 28, 35, 43, 50, 57, 64, 71, 79 és 86 cm széles változatban is. A fűtőtestek magassága 160, 180, 200 és 220 cm. A széles típus választék (10, 11, 20 és 21) lehetővé teszi bármilyen belső térben való alkalmazását.

A csatlakozási igényeknek megfelelően kétféle típus közül választhatunk:
Narbonne V - oldalsó bekötésű
Narbonne V VT - padló felöl beköthető, beépített szelepes

A fűtőtestek anyaga 1,5 mm vastag négyszögletes keresztmetszetű acélprofil.
A fűtőtest színét a helyiség színeihez tudjuk hozzá rendelni, mivel választható a RAL színpaletta minden színe.
A Narbonne V és Narbonne V VT fűtőtesteket - úgy, mint a többi lapradiátort - standard kivitelben nem lehet vizes helyiségekben alkalmazni, pl. fürdőszobában, uszodában vagy mosodában.

A méretben és színben megfelelő fűtőtest kiválasztása nem nehéz dolog, viszont a megfelelő teljesítmény kiválasztása már kicsit bonyolultabb. A megfelelő típus kiválasztását bízzuk gépész tervezőre vagy használjunk erre a célra kifejlesztett számítógépes programot. A Narbonne modelleket csak megrendelésre lehet megvásárolni. A Rettig cég rendelkezik a legnagyobb Purmo fűtőtest forgalmazó hálózattal Európában, több ezer márkabolttal és eladóhellyel, ezért Európa bármelyik területén leadott megrendelés nem jelent problémát.

A Purmo Narbonne fűtőtest családdal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Rettig Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Narbonne V és Narbonne V VT dekoratív fűtőtestek
 
Narbonne V és Narbonne V VT dekoratív fűtőtestek

A Narbonne VT és Narbonne V VT fűtőtestet a Nabronne modelltől eltérően a padló felől lehet csatlakoztatni, ami lehetővé teszi a csatlakozás esztétikus elrejtését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Narbonne és Narbonne VT dekoratív fűtőtestek
 
Narbonne és Narbonne VT dekoratív fűtőtestek

A Narbonne fűtőtesteket leginkább az irodát vagy üzletet berendező ügyfelek választják, de alkalmasak lakás vagy családi ház fűtésére is. A Narbonne VT fűtőtestet a Narbonne modelltől eltérően a padló felől lehet csatlakoztatni, ami lehetővé teszi a csatlakozás esztétikus elrejtését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Radiátorok és falszegélyfűtések
Radiátorok és falszegélyfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...