Purmo lapradiátorok már 200 mm magas kivitelben is

Kiválóan illenek mind a modern, mind a klasszikus belterekhez

Az építkezési szokások megváltozásával számos helyen találkozunk padlóig érő vagy minimális parapet magassággal rendelkező ablakokkal az épületeinken. A téli időben a hideg beáramlását vagy a huzat-képződést az ablakok alá elhelyezett fűtőtestekkel tudjuk megakadályozni. Ezekben az esetekben a padlókonvektor nyújt tökéletes megoldást, de ha ezek beszerelésére nincs lehetőség, akkor a Purmo legújabb 200 mm magas acéllemez radiátorai tökéletesen illenek irodai, üzleti vagy lakás épületekbe. Nem kell többé kompromisszumot kötni, a 200 mm-es radiátorok az esztétikus megjelenés mellett (nincs rögzítőfül a bordázott vagy sík fűtőlapon) kiemelkedő teljesítménnyel is rendelkeznek. A többi Purmo termékhez képest e termékcsalád esetében is több mint 200 RAL és további egyedi struktúr felülettel rendelkező szín közül lehet választani. A termékekre 10 év jótállást vállalnak.
Purmo Ventil Compact lapradiátor
A Purmo Ventil Compact 200 mm magas alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A lábra és falra szerelhető radiátor népszerűsége a széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind a klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

Purmo Plan Ventil Compact lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a tökéletesen sima felületű elülső fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A lábra és falra is szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét bekötését.

Purmo Plan Ventil Compact D lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact D alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a tökéletesen sima felületű elülső és hátsó fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A radiátor az ablak elé szerelve egy esztétikus ablakon kívüli megjelenést is eredményez. (nincs látható rögzítő fül). A lábra szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

Purmo Ramo Ventil Compact lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact D alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a vízszintes diszkrét bordákkal ellátott sima felületű elülső fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A lábra és falra szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

Purmo Ramo Ventil Compact D lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact D alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a vízszintes diszkrét bordákkal ellátott sima felületű elülső és hátsó fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A radiátor az ablak elé szerelve egy esztétikus ablakon kívüli megjelenést is eredményez (nincs látható rögzítő fül). A lábra szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

A Purmo 200 mm-es lapradiátorokkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Rettig Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

PURMO Ventil Compact 200 mm-es lapradiátorok
 
PURMO 200 mm-es lapradiátorok

200 mm magas alsó és oldalsó csatlakozással ellátott, beépített szelepes acéllemez lapradiátorok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Radiátorok és falszegélyfűtések
Radiátorok és falszegélyfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...