proidea.hu online termékinformációs katalógus

Purmo lapradiátorok már 200 mm magas kivitelben is


2012. október 16.

Kiválóan illenek mind a modern, mind a klasszikus belterekhez

Az építkezési szokások megváltozásával számos helyen találkozunk padlóig érő vagy minimális parapet magassággal rendelkező ablakokkal az épületeinken. A téli időben a hideg beáramlását vagy a huzat-képződést az ablakok alá elhelyezett fűtőtestekkel tudjuk megakadályozni. Ezekben az esetekben a padlókonvektor nyújt tökéletes megoldást, de ha ezek beszerelésére nincs lehetőség, akkor a Purmo legújabb 200 mm magas acéllemez radiátorai tökéletesen illenek irodai, üzleti vagy lakás épületekbe. Nem kell többé kompromisszumot kötni, a 200 mm-es radiátorok az esztétikus megjelenés mellett (nincs rögzítőfül a bordázott vagy sík fűtőlapon) kiemelkedő teljesítménnyel is rendelkeznek. A többi Purmo termékhez képest e termékcsalád esetében is több mint 200 RAL és további egyedi struktúr felülettel rendelkező szín közül lehet választani. A termékekre 10 év jótállást vállalnak.
Purmo Ventil Compact lapradiátor
A Purmo Ventil Compact 200 mm magas alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A lábra és falra szerelhető radiátor népszerűsége a széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind a klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

Purmo Plan Ventil Compact lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a tökéletesen sima felületű elülső fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A lábra és falra is szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét bekötését.

Purmo Plan Ventil Compact D lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact D alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a tökéletesen sima felületű elülső és hátsó fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A radiátor az ablak elé szerelve egy esztétikus ablakon kívüli megjelenést is eredményez. (nincs látható rögzítő fül). A lábra szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

Purmo Ramo Ventil Compact lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact D alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a vízszintes diszkrét bordákkal ellátott sima felületű elülső fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A lábra és falra szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

Purmo Ramo Ventil Compact D lapradiátor
A Purmo Plan Ventil Compact D alsó és oldalsó csatlakozással ellátott beépített szelepes acéllemez lapradiátor. A radiátor legfeltűnőbb jellegzetessége a vízszintes diszkrét bordákkal ellátott sima felületű elülső és hátsó fűtőlap. Ennek köszönhetően nemcsak egy hatékony, hanem egy esztétikus megjelenést is kínáló fűtőtestet kapunk. A radiátor az ablak elé szerelve egy esztétikus ablakon kívüli megjelenést is eredményez (nincs látható rögzítő fül). A lábra szerelhető radiátor egyszerű formatervezésnek és széles színválasztékának köszönhetően rendkívül sokoldalúan alkalmazható - kiválóan illik mind a modern, mind klasszikus belterekhez. A radiátor 21s, 22, 33 és 44-es típusban is rendelhető. A radiátor alján található két ½" csatlakozó csonk lehetővé teszi a radiátor diszkrét csatlakoztatását.

A Purmo 200 mm-es lapradiátorokkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Rettig Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9200 Mosonmagyaróvár, Úttörő u. 43.
Telefon: +36 96 886 105
Fax: +36 96 889 655
E-mail:
Web: www.purmo.com
Horváth Adrienn
asszisztens +36 96 886 155
   
   
   
A PURMO termékek gyártója a világ legnagyobb radiátor-gyártójának, a Rettig csoportnak a tagja. A PURMO Magyarországon kiemelkedő minőségű kompakt és beépített szelepes acéllemez lapradiátorokat, fürdőszobai radiátorokat és padlófűtés-rendszereket forgalmaz. A cég rendelkezik az ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetvédelmi rendszerek bizonyítványaival.
Márkanevek: PURMO
További hírek a Radiátorok és falszegélyfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Purmo  lapradiátorok  200  mm  magas  fűtéstechnika