Pureco résfolyóka VI-profil

A robosztus test jobban ellenáll a statikai erőknek

A Pureco Kft. környezettudatos személetének megfelelően a csapadékvíz tisztításának, hasznosításának és költségkímélő elvezetésének megoldásait kínálja.

Új résfolyóka típusuk:
Név: Pureco résfolyóka VI-profil (DN500)
Súly: több mint 2 tonna
Hossz: 4,0 méter
Szemszín: betonszürke
Tulajdonságok: Belső lejtés (0,5 %)

Az utóbbi 20 év során hazánkban a ráccsal fedett folyókák terjedtek el vonalszerű felszíni csapadékvíz elvezető rendszerként. Az eltelt időszak tapasztalati azt mutatják, hogy a nem gondos beépítés következtében, illetve karbantartás hiánya miatt a beépített rendszerek sok helyen töröttek, a fedlapokat nem rögzíthetetlenné válnak, ellopják, a rács védelme nélkül maradt vályú elem összetörik. Az üzemeltetők a karbantartást elhanyagolják, hiszen a rögzített fedlapok eltávolítása is körülményes. Az üledékkel feltöltődött folyóka rendszerek így funkciójukat vesztik. A negatív gyakorlati tapasztalatok miatt a folyókák alkalmazását a tervezők és beruházók egyre inkább elvetik, annak ellenére, hogy a vonalszerű felszíni vízelvezető rendszer alkalmazásának sok helyen van létjogosultsága. Például feleslegesség válhat költséges csapadékvíz átemelő berendezés alkalmazása, esetleg régészeti feltárás költségét spórolhatja meg a beruházó. Érdemes még magas talajvíz esetén is folyókával megoldani a csapadékvíz elvezetést.
A felsorolt hibák radikális csökkentésére kínálnak megfelelő megoldást a Pureco Kft. által a magyarországi piacra bevezetett beton résfolyókákkal. Változatos profil választékunknak köszönhetően a felhasználási terület széles lehetőséget kínál: útpadka, buszöböl, logisztikai terminálok, repülőterek, autópályák, parkolók, stb. felületének víztelenítését oldhatják meg a termékeik segítségével.

A vízátfolyási keresztmetszeteket tekintve az előre gyártott rácsos folyókákkal egyenértékű vasbeton résfolyóka testeket szállítanak 1000 és 4000 mm-es hosszúságban, rövid határidővel. A robusztus vasalt beton test önhordó, ellenáll a dinamikai terhelésnek. Kialakításának köszönhetően nem szükséges felbetonozni a burkolatszintig, mint a vékonyfalú, különböző alapanyagból készült rácsos folyókákat. A résen keresztül locsolócső vagy magasnyomású kézi mosó segítségével a folyamatos tisztítás lehetősége adott a tisztító idomokon keresztül az üledék kiemelhető.

Összességében a résfolyókával egy felhasználóbarát, sokoldalú előnyt kínáló vízelvezető rendszert kínálnak a meglévő és leendő partnereik szíves figyelmébe.
A Pureco résfolyókákkal kapcsolatban kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
M-profil résfolyóka T-profil résfolyóka I-profil résfolyóka II-profil résfolyóka
 
Pureco résfolyóka, folyóka
7 termék

Csapadékvíz elvezetés, résfolyóka, folyóka.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Felszíni vízelvezető
Felszíni vízelvezető
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...