proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProIDEA 2017.


2017. december 18.

Ünnepi köszöntő és évvégi összegzés

Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy a ProIDEA és az ibuild.info összes munkatársa nevében boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánjak Önnek. Az év vége ismét alkalmat nyújt a szokásos rövid visszatekintésre.

Az elmúlt év során a partnereinkkel folytatott beszélgetésekben visszatérő témává vált, hogy az építtetők, generáltervezők, generálkivitelezők számára egyre nagyobb nehézséget okoz, hogy megfelelő szaktervezőket és szakkivitelezőket találjanak. Építési információs szolgáltatóként kiemelt feladatnak tekintettük, hogy megoldást nyújtsunk erre a problémára.

Egy új fejlesztésünk eredményeként az ibuild.info építési projekt- és cégadatbázis felhasználói néhány gombnyomással kereshetnek alvállalkozókat tervezett vagy folyamatban lévő építkezéseikhez. Az adott projekt oldalán kiválaszthatják, hogy milyen feladatokra keresnek céget, és meddig lehet jelentkezni. Az információt eljuttatjuk a keresett tevékenységet folytató partnereinknek, akik egyetlen gombnyomással jelentkezhetnek.

A céget keresők és a potenciális jelentkezők is pozitívan fogadták ezt az egyedülálló szolgáltatást. Ha Ön is igénybe venné, de még nincs felhasználói fiókja, az ibuild.info oldalon díjmentesen regisztrálhat.

Köszönöm a bizalmukat, az ibuild.info és a ProIDEA jövőre is mindent megtesz azért, hogy kielégítse az építési piac szereplőinek információs igényeit.

Kívánom, hogy jókedvűen, pihenéssel teljenek az ünnepek.

Répássy Gergely, ügyvezető
ProIDEA 2017
 

Cég
Székhely: H-1144 Budapest, Kőszeg u. 25.
Postacím: H-1583 Budapest, Pf. 9.
Telefon: +36 1 479 8040
Fax: +36 1 383 1890
E-mail:
Web: www.ebuild.hu
Web: www.ibuild.info
Répássy Gergely
ügyvezető  
   
   
   
   
   
Az 1999-ben alapított E-Build Kft. projektinformációs és termékinformációs szolgáltatást nyújt a magyar és a román építési piac szereplőinek.
Márkanevek: ibuild.info, ProIDEA, EBI
Kulcsszavak:  E-Build  ProIDEA  termékinformációs  katalógus  online  projektinformáció  ibuild  ibuild  info  projektadatbázis