ProIDEA 2017.

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ünnepi köszöntő és évvégi összegzés

Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy a ProIDEA és az ibuild.info összes munkatársa nevében boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánjak Önnek. Az év vége ismét alkalmat nyújt a szokásos rövid visszatekintésre.

Az elmúlt év során a partnereinkkel folytatott beszélgetésekben visszatérő témává vált, hogy az építtetők, generáltervezők, generálkivitelezők számára egyre nagyobb nehézséget okoz, hogy megfelelő szaktervezőket és szakkivitelezőket találjanak. Építési információs szolgáltatóként kiemelt feladatnak tekintettük, hogy megoldást nyújtsunk erre a problémára.

Egy új fejlesztésünk eredményeként az ibuild.info építési projekt- és cégadatbázis felhasználói néhány gombnyomással kereshetnek alvállalkozókat tervezett vagy folyamatban lévő építkezéseikhez. Az adott projekt oldalán kiválaszthatják, hogy milyen feladatokra keresnek céget, és meddig lehet jelentkezni. Az információt eljuttatjuk a keresett tevékenységet folytató partnereinknek, akik egyetlen gombnyomással jelentkezhetnek.

A céget keresők és a potenciális jelentkezők is pozitívan fogadták ezt az egyedülálló szolgáltatást. Ha Ön is igénybe venné, de még nincs felhasználói fiókja, az ibuild.info oldalon díjmentesen regisztrálhat.

Köszönöm a bizalmukat, az ibuild.info és a ProIDEA jövőre is mindent megtesz azért, hogy kielégítse az építési piac szereplőinek információs igényeit.

Kívánom, hogy jókedvűen, pihenéssel teljenek az ünnepek.

Répássy Gergely, ügyvezető
ProIDEA 2017
ProIDEA 2017

Kategóriák

Eszközök
Eszközök
Berendezések
Berendezések
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...