proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Walchem legújabb, W900 sorozatú mérő-szabályozó műszere


2017. december 18.

A Profilaxis Kft. kínálatában szereplő új termék a WebMaster® műszercsalád továbbfejlesztett változata


A W100 és W600 sorozatok után az amerikai Walchem műszergyártó megjelentette a WebMaster® műszercsalád továbbfejlesztett változatát. A legújabb, sokcsatornás W900-as műszerek alkalmasak ipari vízkezelésnél pH, Redoxpotenciál, vezetőképesség, fertőtlenítőszer, stb. mérésére, a szivattyúk vagy egyéb berendezések működtetésére, komplett folyamatok vezérlésére, az adatok gyűjtésére. Ethernet hálózaton keresztül távolról hozzáférhető. Nem PLC, nem kell programozni, csak kiválasztani az adott funkciót a számos lehetőség közül és beállítani azt. A műszer folyamatosan megújul, az új szoftver ingyenesen letölthető. Ne feledje, ha van W100-as vagy W600-as műszere, akkor azok is sok új, W900-as funkcióval bővíthetők.

A Walchem új W900-as mérőműszerének termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a W900-as magyarországi forgalmazója, a Profilaxis Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Vadrózsa utca 13.
Telefon: +36 23 545 293
Fax: +36 23 545 093
E-mail:
Web: www.profilaxis.hu
Szabados Ágnes
marketing vezető  
   
   
   
Vegyszerek átfejtése, oldása, az oldat adagolása, technológiai folyamat paramétereinek mérése, adagolószivattyúk szabályozása, hálózati víz nyomásfokozása, iszapok és nehezen folyós anyagok továbbítása, átemelése... A PROFILAXIS Kft. 1990 óta foglalkozik az említett berendezések forgalmazásával, telepítésével, szervizelésével, szaktanácsadással, valamint az egyes résztechnológiák megvalósításával.
Márkanevek: DP-Pumps, Milton Roy, Milton Roy Mixing, Sensorex, Joval, Kirloskar, Walchem, Toyo, FTI (Finish Thompson Inc.), Pumpex, GWS (Global Water Solutions), PXLOW, Berger (korábban EDO)
További hírek a Uszodagépészet termékkategóriában
További hírek a Uszodatechnika és wellness termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Profilaxis  Walchem  WebMaster  műszercsalád  W900  W  900  W-900  ipari  vízkezelés  vezérlés  vízminőség  mérés  uszoda  mérőműszer  szabályozó  műszerek  vezérlőműszerek  adatgyűjtő  műszer