Megjelent a Walchem legújabb, W900 sorozatú mérő-szabályozó műszere

A Profilaxis Kft. kínálatában szereplő új termék a WebMaster® műszercsalád továbbfejlesztett változata


A W100 és W600 sorozatok után az amerikai Walchem műszergyártó megjelentette a WebMaster® műszercsalád továbbfejlesztett változatát. A legújabb, sokcsatornás W900-as műszerek alkalmasak ipari vízkezelésnél pH, Redoxpotenciál, vezetőképesség, fertőtlenítőszer, stb. mérésére, a szivattyúk vagy egyéb berendezések működtetésére, komplett folyamatok vezérlésére, az adatok gyűjtésére. Ethernet hálózaton keresztül távolról hozzáférhető. Nem PLC, nem kell programozni, csak kiválasztani az adott funkciót a számos lehetőség közül és beállítani azt. A műszer folyamatosan megújul, az új szoftver ingyenesen letölthető. Ne feledje, ha van W100-as vagy W600-as műszere, akkor azok is sok új, W900-as funkcióval bővíthetők.

A Walchem új W900-as mérőműszerének termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a W900-as magyarországi forgalmazója, a Profilaxis Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Walchem W900-as sorozatú mérő-szabályozó műszer
 
Walchem W900-as sorozatú mérő-szabályozó műszer

A W900 sorozatú, moduláris, bővítőkártyás kivitelű műszer bonyolult technológiák vezérlésre alkalmas, mely képes mérésre, vezérlésre, adatgyűjtésre, értesítés küldésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Uszodagépészet
Uszodagépészet
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...