proidea.hu online termékinformációs katalógus

PREFA szögletes lefolyócső rejtett rögzítéssel


2015. augusztus 10.

Visszafogott és elegáns megjelenésű vízelvezetési rendszer


A négyszögszelvényű alumínium lefolyócső-rendszer új mértéket jelent a tető vízelvezetésében. A visszafogott és elegáns megjelenésnek köszönhetően optimálisan alkalmazható a modern építészetben. A PREFA vízelvezetési rendszere 12 különböző elemből áll: négyszögszelvényű lefolyócső a négyszögszelvényű ereszcsatornával harmonizáló méretekben; különböző, 72°-os csőívek, négyszögszelvényű csonkkal kialakított betorkoló és vízgyűjtő üstök.

Az innovatív alumínium elemek robusztus kialakításuknak köszönhetően meggyőzőek. Ennek megfelelően a 100 mm oldalhosszúságú, préselt alumínium profilból készült lefolyócső 1,6 mm vastag, hátoldalán a rögzítőelem (bilincs) fogadására kialakított, végigfutó rögzítősávval készül. Az újszerű megjelenés mellett pont ez a rejtett, M10-es menettel ellátott rögzítési mód hangsúlyozza a minimál-megjelenést a homlokzaton.
A tökéletesre hangolt kiegészítők egyszerű és gyors kivitelezést tesznek lehetővé.

Négyszögszelvényű lefolyócső méretek:
  • 100 x 100 négyzetes, a négyszögszelvényű ereszcsatornához igazított átmérőkkel
  • hosszak: 3.000 mm és 1.500 mm
  • anyagvastagság: 1,6 mm végigfutó rögzítősínnel (a bilincs szerepét tölti be)
Elérhető színek:


*A PREFA négyszögszelvényű lefolyócső a 01 barna, 02 antracit és 07 világosszürke színekben, porszórt bevonattal raktárról elérhető, de rendelésre bármely RAL-színben szállítható. Egyedi rendelés esetén hosszabb szállítási határidővel, és felárral kell számolni.

Ha a PREFA szögletes lefolyócsővel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PREFA  négyszögszelvényű  szögletes  lefolyócső  vízelvezetés  ereszcsatorna  alumínium  homlokzat  tető