PREFA szögletes lefolyócső rejtett rögzítéssel

Visszafogott és elegáns megjelenésű vízelvezetési rendszer


A négyszögszelvényű alumínium lefolyócső-rendszer új mértéket jelent a tető vízelvezetésében. A visszafogott és elegáns megjelenésnek köszönhetően optimálisan alkalmazható a modern építészetben. A PREFA vízelvezetési rendszere 12 különböző elemből áll: négyszögszelvényű lefolyócső a négyszögszelvényű ereszcsatornával harmonizáló méretekben; különböző, 72°-os csőívek, négyszögszelvényű csonkkal kialakított betorkoló és vízgyűjtő üstök.

Az innovatív alumínium elemek robusztus kialakításuknak köszönhetően meggyőzőek. Ennek megfelelően a 100 mm oldalhosszúságú, préselt alumínium profilból készült lefolyócső 1,6 mm vastag, hátoldalán a rögzítőelem (bilincs) fogadására kialakított, végigfutó rögzítősávval készül. Az újszerű megjelenés mellett pont ez a rejtett, M10-es menettel ellátott rögzítési mód hangsúlyozza a minimál-megjelenést a homlokzaton.
A tökéletesre hangolt kiegészítők egyszerű és gyors kivitelezést tesznek lehetővé.

Négyszögszelvényű lefolyócső méretek:
  • 100 x 100 négyzetes, a négyszögszelvényű ereszcsatornához igazított átmérőkkel
  • hosszak: 3.000 mm és 1.500 mm
  • anyagvastagság: 1,6 mm végigfutó rögzítősínnel (a bilincs szerepét tölti be)
Elérhető színek:

*A PREFA négyszögszelvényű lefolyócső a 01 barna, 02 antracit és 07 világosszürke színekben, porszórt bevonattal raktárról elérhető, de rendelésre bármely RAL-színben szállítható. Egyedi rendelés esetén hosszabb szállítási határidővel, és felárral kell számolni.

Ha a PREFA szögletes lefolyócsővel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...