proidea.hu online termékinformációs katalógus

Prefa Solar cseréplemez


2009. május 20.

Photovoltaik-energia a jelenkor tetőjéhez

Prefa Solar-rendszer
Prefa Voltaik cseréplemezek
 • 9 alapszínben rendelhető
 • monokristályos napcellák (szín: antracit)
 • maximális hatásfok (16,8%)
 • eredeti tetőstruktúra
 • fénydiódás kijelzővel
 • 1,5 kWp = 80 Prefa Solar cseréplemez = 20 m² tetőfelületre
SDP mono modulméretek:
 • Hossz: 600 mm
 • Szélesség: 420 mm
 • Vastagság: 3,5 mm
 • (0,7 mm lemezvastagság)
 • Teljesítmény/Modul: 18,75 Wp (+/- 5%)
 • Bevizsgálva: IEC 6 1215 , Schutzklasse II
 • Alap: színes alumínium cseréplemez
A Prefa Solar-rendszer a napenergiát direkt úton alakítja át elektromos árammá. Ez az áram betáplálható az áramszolgáltató hálózatába. A Prefa Solar-rendszer tulajdonképpen egy kisméretű erőműnek felel meg, mely kizárólag környezetkímélő tiszta energiát termel, így segítve a környezetvédelmet. A Prefa Solar innovációs rendszerben a modern design összhangban van a hatásos környezetbarát energiatermeléssel és energiahasznosítással. A Solar cseréplemezek a tetővel egy egységet képeznek. Ez azt jelenti, hogy a Prefa Solar rendszer alkalmazása esetén a tető eredeti struktúrája változatlan marad. A hagyományos napelem eltakarja a tetőcserepek egy részét, így előnytelen látványt nyújt. A PREFA Solar rendszer nem feltűnő, ill. a tető eredeti látványa változatlan marad. A Prefa Solar cseréplemezek ugyanolyan időtállóak mint maguk a Prefa cseréplemezek.

A Prefa Solar cseréplemezekkel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Prefa Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
Kulcsszavak:  prefa  solar  szolár  cserép  cseréplemez  photovoltaik  napenergia