proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új PREFA Siding.X homlokzatburkolati rendszer


2018. április 06.

A különböző szélességű elemek egymással kombinálhatóak, és akár 400 mm-sek is lehetnek

A PREFA Sidinghoz hasonlóan a PREFA Siding.X is egy homlokzatburkolati termék, melyet szerelt, átszellőztetett szerkezetként kell szerelni. Az új PREFA Siding.X homlokzatburkolat összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz épületének, valamint kiváló műszaki és funkcionális megoldásokat kínál.

A PREFA Siding.X előnyei:
  • 20 standard színben elérhető
  • 500 - 2500 mm közötti hosszakban kapható
  • egyedi szélességben (120 - 400 mm) rendelhető
  • 15 mm széles és 7 mm mély árnyékfugával, vagy fuga nélkül rendelhető
  • EN 13501-1 és ÖNORM B 3800-5 szerint minősített
A PREFA Hungária Kft. is részt vesz a Construma építőipari kiállításon, mely április 11-15. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén. Az A pavilon 312/A standon bemutatják idei termékújdonságaikat, új színeiket.
Kedvezményes belépőjegyért regisztráljon a következő linken: http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L011707913CD

A PREFA Siding.X homlokzatburkolat műszaki adataiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
További hírek a Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PREFA  Siding  X  homlokzatburkolati  rendszer  homlokzatburkolat  alumínium