Új trapéz- és sinus hullámú acéllemezek a Polmetál Pruszynski Kft.-től

A termékek horganyzott acéllemezből hideghengerléssel, műanyag festékréteggel készülnek

A horganyzott acéllemez megmunkálásából készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódítanak. A cég a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető Grupa Pruszynski csoport tagjaként 2002 óta van jelen.
A termékek horganyzott acéllemezből hideghengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami a magas minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
A cégcsoport által gyártott burkoló elemeket elsősorban ipari és mezőgazdasági csarnokok, családi házak, álmennyezetek szerelésére használják. Kiváló minőségű termékeket ajánlanak, amelyet többéves garanciával támasztanak alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgoznak. Széles palettában kínálnak tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagokat.
A cég lengyelországi anyavállalata (BLACHY PRUSZYNSKI) újabb gyártósorokkal bővítette palettáját. A bevezetésre került T7, T14, T18DR és T40 típusú trapézlemezek több mint 20 féle színben, egyedi igények szerinti méretekben rendelhetők. Az új gyártósorok egyenként napi 10.000 m² trapézlemez gyártására adnak lehetőséget!
T7 típusú trapézlemez
T7 típusú trapézlemez
T14 típusú trapézlemez
T14 típusú trapézlemez
T18DR típusú trapézlemez
T18DR típusú trapézlemez
T40 típusú trapézlemez
T40 típusú trapézlemez
2009 második felétől megkezdődött a sinus hullámú lemezek gyártása, ami jelenleg 3 típusú profillal (PF 25, PF 35 és PF 35EX) 0,50 és 0,70 mm vastagságban és több mint 20 féle színben rendelhető.

PF 25
PF25 sinus hullámlemez
PF25 sinus hullámlemez

PF 35
PF35 sinus hullámlemez
PF35 sinus hullámlemez

PF 35EX
PF35EX sinus hullámlemez
PF35EX sinus hullámlemez
A trapéz- és sinus hullámú acéllemezekkel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Polmetál trapézlemezek
 
Polmetál trapézlemezek

A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként, egyes esetekben szerkezeti elemként, zsaluzatként, vagy mennyezetként is használhatók, de akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. Több mint 30-féle változatban, 6-200 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek a trapézlemezek; festett, horganyzott és alucink, illetve PURLAK®, PURMAT® és PURMAX® bevonattal egyaránt. A TH jelölésű lemezek gyártása Magyarországon történik, így rövidebb a rendelés átfutási és szállítási ideje, ezáltal a termékek gyorsabban juthatnak el a felhasználóhoz, mint a Lengyelországban készültek. A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá, és erre kerül a festékréteg. Végeredményként egy magas minőségű, rugalmasan felhasználható, és a környezeti hatásoknak ellenálló építőanyagot kapunk. A 0,5 mm vastagságú trapézlemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetősége könnyű és gyors, illetve tárolása, szállítása is egyszerű.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...