proidea.hu online termékinformációs katalógus

Terrendis előszigetelt flexibilis távvezeték rendszer a Pipelife kínálatában


2018. október 15.

Földbe fektethető csőrendszer fűtési, hűtési, ivóvíz és használati melegvíz távvezetékek kiépítésére

Pipelife és Terrendis logo Terrendis előszigetelt flexibilis távvezeték rendszer

A Terrendis előszigetelt csőrendszer rendkívül flexibilis, a kis hajlítási sugárnak köszönhetően csökkenthető a felhasznált idomok száma. A haszoncsövek Ø 25-től 125 mm-ig elérhetők. Ezekhez természetesen a megfelelő csatlakozó idomok és kiegészítők is találhatók a választékban. A talajba kerülő (vagy talajszint feletti), cső-idom kapcsolatok rendkívül egyszerűen elkészíthetők. Mindössze imbuszkulcsra és villáskulcsra van szükség.

Karmantyú és KM idom

A kínálatban szereplő kiegészítőkkel a kötések hőszigeteltté és teljesen vízhatlanná tehetők. A szigetelőképesség tartós megőrzéséről a duplafalú, bordás köpenycső gondoskodik, míg a csúcsminőségű szigetelőhab réteges kialakítása a könnyű hajlíthatóságot támogatja.

Terrendis előszigetelt flexibilis távvezeték rendszer

A köpenycsőben futó haszoncsövek konfigurációi minden lehetséges helyzetre kínálnak megoldást. Hidegvíz és hűtési vezeték esetén fűtőszálas változat is választható.

Termékválaszték:
Terrendis termékválaszték

A Terrendis előszigetelt távvezeték rendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
Telefon: +36 52 510 700
Fax: +36 52 510 701
E-mail:
Web: www.pipelife.hu
Szepesi Vince
épületgépész termékmenedzser +36 30 221 3170
   
   
   
A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek. Az értékesítés az ország hat pontján működő áruházban és bázisraktár-hálózaton keresztül történik.
A társaság 1994 óta dolgozik minőségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja. A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alavető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.
Márkanevek: Pipelife, Radopress, Stormbox, Geolife
További hírek a Közművezetékek, közművédő elemek termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Pipelife  Terrendis  előszigetelt  flexibilis  távvezeték  rendszer  ivóvíz  használati  melegvíz  fűtés  hűtés  távvezeték