PERI ALPHADECK, a költséghatékony födémzsalu megoldás

PERI ALPHADECK, a költséghatékony födémzsalu megoldás

Födémek gyors zsaluzása alulról

Az új PERI ALPHADECK födémzsalu költséghatékony alternatívája a hagyományos fatartós födémzsaluzásnak. A manapság rohamosan emelkedő faanyag árak és egyre növekvő szállítási határidők miatt a kivitelezők nemcsak költség-, de időbeli nyomás alatt is állnak.

Ezekre a problémákra kínál megoldást az új PERI ALPHADECK födémzsalu, mely egyszerűen és intuitív módon kezelhető, valamint a gyors összeszerelésnek és a korai kizsaluzási lehetőségnek köszönhetően jelentősen csökkenti a födémzsaluzás költségeit. Ezenkívül használata biztonságos és segítségével a projektek ütemezése is gördülékenyebb.

PERI ALPHADECK, a költséghatékony födémzsalu megoldás
PERI ALPHADECK, a költséghatékony födémzsalu megoldás
Alacsonyabb anyagszükséglet, a korai kizsaluzásnak köszönhetően – a panelek a betonfelületről egyesével eltávolíthatók, így azok a következő betonozási ütemhez azonnal felhasználhatók.

Daru nélküli használat, csupán 2 emberrel

A PERI ALPHADECK 3,50 m magasságig nem igényel darut vagy egyéb kiegészítő berendezést. A panelek alulról történő be- és kizsaluzását csupán két ember is el tudja végezni. Az innovatív ejtőfej segítségével a panelek a betonfelületről egyesével eltávolíthatók, így azok már a következő betonozási ütemhez azonnal felhasználhatók. Ez jelentősen csökkenti a helyszínen tartandó anyagmennyiséget – nem beszélve a költségekről. Továbbá, a nagyméretű, porszórt alumínium panelek maximális hatékonyságot tesznek lehetővé – különösen a nagy fesztávokkal rendelkező projektek esetében.

PERI ALPHADECK, a költséghatékony födémzsalu megoldás
PERI ALPHADECK, a költséghatékony födémzsalu megoldás
A födémzsalu ejtőfejének és panelének csatlakoztatási technikája 2 emberrel elvégezhető és pillanatok alatt, minimális képzéssel elsajátítható.

Könnyű használat – 3 fő elem

Az ALPHADECK födémzsaluval történő zsaluzáshoz csupán három fő elemre van szükség: panel, ejtőfej és födémtámasz.
A panel és az ejtőfej intuitív, magától értetődő szerelési sorrendje pillanatok alatt, minimális képzéssel megtanulható. Ennek értelmében az ALPHADECK födémzsalu szerelése biztonságosan, alulról történik, melyet még a kevésbé gyakorlott személyzet is el tud végezni. Továbbá, az ALPHADECK gerenda segítségével a passzsávok kialakítása is gyorsan és könnyen elvégezhető.

Nincs faanyag veszteség

A nagyméretű, újrahasználható és magas minőségű alumínium panelek különösen magas újrahasznosítási értékkel bírnak.
Mivel nincs faanyag selejt, ez további költséghatékonyságot eredményez. A porszórt kivitelű és lecsapott élű panelkialakítás megkönnyíti azok tisztítását, mellyel további értékes idő takarítható meg.

A PERI további egyedi szolgáltatásokat kínál Önnek projektje támogatása érdekében: mérnöki szolgáltatások, professzionális projekt támogatás, logisztika és javítási szolgáltatások, illetve különböző szoftverek és applikációk.
Egyedi ajánlatokért keresse az Ön székhelyéhez tartozó PERI értékesítő mérnökét.

A hírben szereplő termékek
PERI ALPHADECK födémzsaluzat
 
PERI ALPHADECK födémzsaluzat

A PERI ALPHADECK forradalmasítja a födémzsaluzást az építkezéseken. Az egyszerű és intuitív kezelhetőségnek, a gyors összeszerelésnek és a korai kizsaluzási lehetőségnek köszönhetően jelentősen csökkennek a költségek. Ezenkívül használata biztonságos, és a projektek ütemezését is megkönnyíti.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Födémzsaluzatok
Födémzsaluzatok
Zsaluk, állványok
Zsaluk, állványok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...