Parkolóházak védelme az új CONICA burkolatokkal

A parkolóházakban az utak és parkolóhelyek folyamatosan mechanikai, kémiai és időjárási hatásoknak vannak kitéve

CONICA mélygarázs burkolat
CONICA mélygarázs burkolat

A parkolóházak burkolatainak éppúgy ellen kell állniuk a mechanikai terheléseknek, mint ahogy a fizikai és kémiai hatásoknak. A CONICA testreszabott, minden igényt kielégítő megoldásokat kínál.
CONICA - CONIPROOF PES burkolat mélygarázsokhoz
CONICA - CONIPROOF PES burkolat mélygarázsokhoz

A CONIPROOF PES parkoló padlóbevonat egy merev, epoxigyanta alapú bevonat. A kemény, többrétegű rendszer alaprétegből, kiegyenlítőrétegből, koptatórétegből és védőbevonatból áll. A felhordás hézagmentesen történik, így biztosítva az optimális felületi védelmet. A felület tartós és csúszásgátló tulajdonságainak köszönhetően optimális csúszással szembeni biztonságot nyújt a gyalogos és gépjármű forgalom számára.

A CONIPROOF PES rendszer a közepes és nagy teherbírású parkolószintek esetén használható. Felhasználási területek: mélygarázsok, fedett parkolók, fedett rámpák és autóbeállók.
CONICA - CONIPROOF PPC sl burkolat fedett parkolókhoz
CONICA - CONIPROOF PPC sl burkolat fedett parkolókhoz

A CONIPROOF PPC sl parkoló padlóbevonat egy repedés-áthidaló poliuretán alapú bevonat. A kemény, három rétegű rendszer alaprétegből, CONIPROOF PES bevonatnál vastagabb koptatórétegből és védőrétegből áll. A felhordás hézagmentesen történik, így biztosítva az optimális felületi védelmet. A bevont védőréteg fokozottan repedésáthidaló és csúszásgátló tulajdonságainak köszönhetően optimális csúszással szembeni biztonságot nyújt a gyalogos és gépjármű forgalom számára. A fugamentes kialakítás gondoskodik a felületi védelemről és az extra biztonságról.

A CONIPROOF PPC sl rendszer elsősorban fedett parkolókban alkalmazható, ahol közepes a mechanikai terhelés, illetve ahol fokozott repedésáthidalásra van szükség.
CONICA - CONIPROOF PPC dl burkolat nyitott parkolókhoz
CONICA - CONIPROOF PPC dl burkolat nyitott parkolókhoz

A CONIPROOF PPC dl parkoló padlóbevonat egy négyrétegű, repedés-áthidaló poliuretán alapú bevonat. A alaprétegből, koptatórétegből és védőrétegből áll. Az alapréteg és koptatóréteg között egy további rugalmas úsztató réteget alkalmaznak. Az úsztató réteg növeli a rendszer dinamikus repedésáthidaló tulajdonságának biztonságát. A koptatóréteg optimális csúszással szembeni biztonságot nyújt a gyalogos és gépjármű forgalom számára. A fokozott repedésáthidalás mellett alacsony hőmérsékleten (-20°C) is tartósak. A jó UV-álló képességet egy speciális UV-álló réteg garantálja.

A CONIPROOF PPC dl rendszer elsősorban fedett és nyitott parkolók, legfelső szinteknél alkalmazható, ahol közepes a mechanikai igénybevétel.

A CONICA parkolókban alkalmazott burkolat rendszereiről bővebb információt talál, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Methode Bau Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Conica mélygarázs burkolatok
 
Conica mélygarázs burkolatok

A Conica CONIPROOF bevonatrendszerek a CONIPROOF PES epoxigyanta alapú, a CONIPROOF PPC sl és CONIPROOF PPC dl repedés-áthidaló poliuretán alapú bevonatok. Mindhárom rendszer jól ellenáll a mechanikai terheléseknek, illetve a fizikai, kémiai és időjárási hatásoknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...