Új park padokkal bővült az Ubcité termékkínálata

Radium, Diva, Preva Urbana és Miela padok

Preva pad
Preva pad
Miela pad
Miela pad

Radium - Rafinált hajlítások

Az egyik legenda a katalógusból, a képlékeny acéllemez hajlításával és néhány hegesztéssel kialakított nagyon szilárd szerkezetű közismert padtípus. Most az idő elteltével a Radium pad testvért kap. Az eredeti méretek meghosszabbításával növelték az eleganciáját és az ülőke új anyagával (HPL) megsokszorozták a felhasználási lehetőségeket is, főként beltéri alkalmazásnál. A perforált fém új grafikai elemeket hordoz. Ami egyedülálló, az a kör alakú műanyag lapocskák alkalmazása az ülőfelületen. Az új innovatív érintési effektusa különleges, nem mindennapi lehetőség a dekorálásban, új esztétikum a városi környezetben. Sőt bebizonyosodott az eredeti feltevésük is, hogy a műanyag lapocskák ellensúlyozzák a hideg, illetve a túlságosan meleg ülőfelületet. Nagyon eredeti és új!

Diva - Minden oldalról

A pad folyamatos falamellái kötik össze az ülőfelületet a háttámlával egy elegáns egységbe, tökéletesen illeszkedik a kül- és beltéri környezetbe is. A régi verzió középső acélcsövét 3 falamella helyettesíti, melyek elegánsan rásimulnak a háttámlára. A könyökünk hálás lesz ezért! Még kényelmesebb pihenést, üldögélést biztosít ez az új megoldás. Egy másik változat egy középső listát is tartalmaz, mely a csintalan fiataloknak megakadályozza, hogy a támlára üljenek.


Diva pad
Diva pad
Preva pad
Preva pad
Radium pad
Radium pad


Preva Urbana - design David Karásek & Radek Hegmon

A padot egy finom falamellasor jellemzi, amely az ülőke alatt egy deszkával van kiemelve és optikailag könnyű konstrukción ül. Az esztétikáját egy klasszikus kerti bútorból meríti, és a kerti kényelem hangulatát átadja a köztereknek is. Nem fél tőlük, mivel a meglepően ellenálló és az átgondolt ergonómiának köszönhetően rendkívül kényelmes. A acélrács megoldás egy érdekes változatot mutat és bővíti a felhasználási lehetőségeket. Az acéllemez tüzihorganyzott szerkezete választás szerinti árnyalatú égetett fedőfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla folyamatos falamella sorból, vagy acél gömbvasrácsból van. Egyszerű rögzítés az alaphoz.
A támla nélküli variációk fa, acél és rozsdamentes fém rosttal bővítik a kínálatot.

Miela - design David Karásek & Radek Hegmon

A karizmatikus pad, a modellezett öntött szerkezetből meríti szépségét, amelyet a finoman kidolgozott támla felső léce is többszöröz. A pad kulturált, burkolat felett lebegő sziluettje, a fejlett részletek és a gondos kidolgozás új méreteket hoz az utcabútor világába. Megfelelő, modern ellentétet alkot a legértékesebb történelmi helyszíneken és emberközelibbé teszi a kompromisszum nélküli, építészettel teli tereket.
A lábak alumínium öntvényből vannak, az ülőke és a támla masszív falamellákból. Eredetileg a burkolat felé, de egyszerűen és szilárdan rögzíthető az alapba is.
Már van új, kivitelében hasonló oszlop is öntött alumíniumból.

Diva pad
Diva pad
Miela pad
Miela pad
Radium pad
Radium pad
A parkpadokkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni az ubcité Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...