proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új park padokkal bővült az Ubcité termékkínálata


2009. június 04.

Radium, Diva, Preva Urbana és Miela padok

Preva pad   Miela pad

Radium - Rafinált hajlítások

Az egyik legenda a katalógusból, a képlékeny acéllemez hajlításával és néhány hegesztéssel kialakított nagyon szilárd szerkezetű közismert padtípus. Most az idő elteltével a Radium pad testvért kap. Az eredeti méretek meghosszabbításával növelték az eleganciáját és az ülőke új anyagával (HPL) megsokszorozták a felhasználási lehetőségeket is, főként beltéri alkalmazásnál. A perforált fém új grafikai elemeket hordoz. Ami egyedülálló, az a kör alakú műanyag lapocskák alkalmazása az ülőfelületen. Az új innovatív érintési effektusa különleges, nem mindennapi lehetőség a dekorálásban, új esztétikum a városi környezetben. Sőt bebizonyosodott az eredeti feltevésük is, hogy a műanyag lapocskák ellensúlyozzák a hideg, illetve a túlságosan meleg ülőfelületet. Nagyon eredeti és új!

Diva - Minden oldalról

A pad folyamatos falamellái kötik össze az ülőfelületet a háttámlával egy elegáns egységbe, tökéletesen illeszkedik a kül- és beltéri környezetbe is. A régi verzió középső acélcsövét 3 falamella helyettesíti, melyek elegánsan rásimulnak a háttámlára. A könyökünk hálás lesz ezért! Még kényelmesebb pihenést, üldögélést biztosít ez az új megoldás. Egy másik változat egy középső listát is tartalmaz, mely a csintalan fiataloknak megakadályozza, hogy a támlára üljenek.


  Diva pad
Preva pad   Radium pad


Preva Urbana - design David Karásek & Radek Hegmon

A padot egy finom falamellasor jellemzi, amely az ülőke alatt egy deszkával van kiemelve és optikailag könnyű konstrukción ül. Az esztétikáját egy klasszikus kerti bútorból meríti, és a kerti kényelem hangulatát átadja a köztereknek is. Nem fél tőlük, mivel a meglepően ellenálló és az átgondolt ergonómiának köszönhetően rendkívül kényelmes. A acélrács megoldás egy érdekes változatot mutat és bővíti a felhasználási lehetőségeket. Az acéllemez tüzihorganyzott szerkezete választás szerinti árnyalatú égetett fedőfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla folyamatos falamella sorból, vagy acél gömbvasrácsból van. Egyszerű rögzítés az alaphoz.
A támla nélküli variációk fa, acél és rozsdamentes fém rosttal bővítik a kínálatot.

Miela - design David Karásek & Radek Hegmon

A karizmatikus pad, a modellezett öntött szerkezetből meríti szépségét, amelyet a finoman kidolgozott támla felső léce is többszöröz. A pad kulturált, burkolat felett lebegő sziluettje, a fejlett részletek és a gondos kidolgozás új méreteket hoz az utcabútor világába. Megfelelő, modern ellentétet alkot a legértékesebb történelmi helyszíneken és emberközelibbé teszi a kompromisszum nélküli, építészettel teli tereket.
A lábak alumínium öntvényből vannak, az ülőke és a támla masszív falamellákból. Eredetileg a burkolat felé, de egyszerűen és szilárdan rögzíthető az alapba is.
Már van új, kivitelében hasonló oszlop is öntött alumíniumból.

  Diva pad
Miela pad   Radium pad


A parkpadokkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni az ubcité Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 151.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ubcité  park  pad  lamella  fa  alumínium  Radium  Diva  Preva  Urbana  Miela