BAKONYTHERM kéményrendszer a Pápateszéri Téglaipari Kft.-től

A jól bevált kéményrendszerekkel ellentétben a külső köpenyelemet is kerámiából készítik

A Pápateszéri Téglaipari Kft. gyára a téglagyártásban megszerzett több mint 70 éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette a BAKONYTHERM kerámia kéményrendszer-t.
A kéményrendszer kifejlesztésénél a hazai piacon innovatív megoldásként alkalmazta a kerámiát (téglát). A közismert és jól bevált kényrendszerekkel ellentétben a külső köpenyelemet is kerámiából készítik. Köpeny-téglákat gyártanak, amelyek a betonnal szemben kerámia külső burkolattal foglalják rendszerbe a kémény többi elemét.

A BAKONYTHERM kerámia kéményrendszerekben a gyár innovatív módon ötvözi a már meglévő tapasztalatokat a téglagyártás korszerű irányelveivel. A tégla köpenyelemet (kerámia köpenyelem) alkalmazását fontosnak tartják, mivel:
  • könnyebb kezelhetőséget és építést biztosít (14 kg/db egy köpenyelem súlya),
  • egyszerűbb alkalmazást biztosít,
  • jobb műszaki paraméterei vannak,
  • mind a BAKONYTHERM, de ugyanúgy valamennyi kerámia alapú építési rendszerrel kompatibilis és egységes rendszerszerű alkalmazást biztosít.
A BAKONYTHERM kerámia kéményrendszer több elemében is innovatív módon jelenik meg a kerámia, mint szerves rendszerelem. A kerámia külső köpenyelem alkalmazásán túl a külső torkolati kúpot is kerámiából készítették. Ezzel egyszerre javították a kéményrendszer időjárás állóságát és esztétikai megjelenését is.

Emellett a gyár kiforrott módon alkalmazza a korszerű kéményrendszerekre jellemző többi elemet és technológiai megoldást is. Ilyenek például:
  • magas hőállóságú kerámia-samott csövek,
  • ásványgyapot hőszigetelő rendszerek,
  • tűzálló kéményajtók.
A gyár, igazodva a piac elvárásaihoz a megszokott méretezéssel készíti mind a klasszikus levegő hőszigetelésű (BTK, BAKONYTHERM Klasszik), mind a magas hőszigetelő képességű (BTP, BAKONYTHERM Plusz) kéményrendszerét.
Mindezekkel együtt a BAKONYTHERM kerámia kéményrendszer egy újabb innovatív eleme a mai korszerű tégla (kerámia) alapú építési rendszereknek.

A kéményrendszerről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Pápateszéri Téglaipari Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok valamelyikét.
A hírben szereplő termékek
BAKONYTHERM kerámia kéményrendszer
 
BAKONYTHERM kerámia kéményrendszer

A gyár a kéményrendszer kifejlesztésénél a hazai piacon innovatív megoldásként alkalmazta a kerámiát (téglát). A közismert és jól bevált kényrendszerekkel ellentétben a külső köpenyelemet is kerámiából készíték. Köpeny-téglákat gyártanak, amelyek a betonnal szemben kerámia külső burkolattal foglalják rendszerbe a kémény többi elemét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...