proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új padlókonzolos klíma a Panasonic termék portfóliójában


2018. június 11.

Tökéletes megoldás a régi kazánnal üzemelő fűtési rendszerek cseréjére

Az európai piacra tervezett UFE sorozatú padlókonzol a Panasonic legkorszerűbb légtisztító technológiájával, a nanoe™ X-szel rendelkezik, mely elektrosztatikusan porlasztott, nanoméretű vízrészecskékkel tisztítja a helyiségek levegőjét. A Panasonic UFE termékcsalád részét képező megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy télen fűtsék, nyáron hűtsék otthonukat.

Az UFE padlókonzolos klíma fokozott komfortérzetet és jobb hőeloszlást eredményező dupla légáramlással rendelkezik: felfelé a hatékony hűtésért. Kiemelkedő hatékonyságával (A++), valamint az R32-es hútőközeg használatával kíméli mind a pénztárcát, mind a környezetet. Az egészséges levegő biztosításán kívül jelentős kényelmi szempont, hogy a készülék zajszintje mindössze 20 dB(A), valamint az energiafogyasztás interneten keresztül történő szabályzásának lehetősége. Az új klímaberendezés innovatív formája tökéletesen beleillik a legtöbb modern környezetbe.
Panasonic UFE padlókonzolos klíma
Ha az új UFE padlókonzolos klímaberendezés adataira, letölthető termékismertetőjére kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Split klímák termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  UFE  padlókonzol  klímaberendezés  padlóra  állítható  klíma  monosplit  klíma  split  klíma  légkondicionáló  berendezés  légkondicionálás  RAC  lakossági  légkondicionáló  berendezések