Új padlókonzolos klíma a Panasonic termék portfóliójában

Tökéletes megoldás a régi kazánnal üzemelő fűtési rendszerek cseréjére

Az európai piacra tervezett UFE sorozatú padlókonzol a Panasonic legkorszerűbb légtisztító technológiájával, a nanoe™ X-szel rendelkezik, mely elektrosztatikusan porlasztott, nanoméretű vízrészecskékkel tisztítja a helyiségek levegőjét. A Panasonic UFE termékcsalád részét képező megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy télen fűtsék, nyáron hűtsék otthonukat.

Az UFE padlókonzolos klíma fokozott komfortérzetet és jobb hőeloszlást eredményező dupla légáramlással rendelkezik: felfelé a hatékony hűtésért. Kiemelkedő hatékonyságával (A++), valamint az R32-es hútőközeg használatával kíméli mind a pénztárcát, mind a környezetet. Az egészséges levegő biztosításán kívül jelentős kényelmi szempont, hogy a készülék zajszintje mindössze 20 dB(A), valamint az energiafogyasztás interneten keresztül történő szabályzásának lehetősége. Az új klímaberendezés innovatív formája tökéletesen beleillik a legtöbb modern környezetbe.
Panasonic UFE padlókonzolos klíma
Panasonic UFE padlókonzolos klíma

Ha az új UFE padlókonzolos klímaberendezés adataira, letölthető termékismertetőjére kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Panasonic padlókonzolos inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic padlókonzolos inverter+ klíma (R32)

Az Inverter+ technológiás új padlókonzolos klíma, nanoe™ légtisztító rendszerrel, környezetkímélő R32 gázzal, rendkívül csendesen, mindössze 20 dB(A) zajszinttel működő, különálló fali elhelyezést biztosító konzolos típus, mely nagy teljesítményre képes különösen fűtő üzemmódban, akár –15 °C-os kültéri hőmérsékletig. A készülék fokozott komfortérzetet és jobb hőeloszlást eredményező dupla légáramlással működtethető: felfelé a hatékony hűtésért, és lefelé a gyors fűtésért. Az egységek R22-es csővezetékre is felszerelhetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Split klímák
Split klímák
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...