proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Panasonic bemutatja a Hybrid VRF-et


2018. november 05.

Optimális hatékonyság a földgáz és elektromos technológiák kombinációjával

Panasonic Hybrid VRF rendszer

Az optimális hatékonyságért az új Hybrid VRF egy megoldásban ötvözi a GHP és az EHP technológia előnyeit, tovább csökkentve az energiaköltségeket. Az intelligens vezérlőt használva, a felhasználók monitorozhatják a berendezés energiaszükségletét és a fűtési és hűtési terhelését, a rendszer még hatékonyabb használatáért.Tudjon meg többet!


Ha meg szeretné tekinteni, illetve letölteni a termék pdf katalógus oldalait, kattinson az alábbi képre. Ha további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Változó tömegáramú split klímák termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  Hybrid  VRF  változó  tömegáramú  szplit  klíma  split  klíma  fűtés  hűtés  szálloda  hotel  társasház  irodaház